Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kucharek Sos grzybowy 28 g
Ilość: 28 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska tel.: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać: jaja, soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Składniki | mąka pszenna skrobie mleko odtłuszczone w proszku (zawiera laktozę) sól śmietanka w proszku (zawiera mleko, laktozę) wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe grzyby (3,5 %): pieczarka, borowik, podgrzybek cukier czosnek (1,9 %) olej rzepakowy cukier palony aromaty cebula natka pietruszki (0,35 %) ekstrakty drożdżowe pieprz biały pieprz czarny tymianek |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska tel.: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sos grzybowy w proszku. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml produktu po przyrządzeniu: Wartość energetyczna: 134 kJ / 32 kcal Tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 5,6 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 1,2 g Sól: 0,84 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować Od temperatury otoczenia Przygotuj klasyczny sos grzybowy w 3 minuty Krok 1 Zawartość opakowania (28 g) rozpuść w 300 ml zimnej wody i wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj na małym ogniu ok. 3 minuty, energicznie mieszając. Życzymy smacznego! |
Przepisy | Wypróbuj również sos: Z suszonymi pomidorami Składniki: - 1 cebula, 2 ząbki czosnku - 200 g świeżych lub mrożonych grzybów leśnych - 2 łyżki tartego sera pleśniowego - 3 łyżki oleju, 200 ml śmietany kremówki - 1 łyżka kaparów Smak, 6 suszonych pomidorów Smak Cebulę pokrój w kostkę, czosnek w plastry i razem z grzybami podsmaż na oleju. Po kilku minutach całość zalej przygotowanym Sosem grzybowym Kucharek. Następnie dodaj starty ser pleśniowy, pokrojone w plastry suszone pomidory i kapary. Na koniec wlej śmietanę i gotuj kilka minut. Chardonaise Składniki: - 1 cebula, 2 ząbki czosnku - 6 pieczarek, 200 ml śmietany kremówki - 1/2 szklanki wytrawnego białego wina Chardonaise - 1 łyżka musztardy francuskiej Prymat - 1 łyżka kaparów Smak - 1 łyżka masła klarowanego - 1 pęczek posiekanego koperku Na maśle podsmaż pokrojoną w kostkę cebulę oraz czosnek i pieczarki pokrojone w plastry. Po kilku minutach dodaj musztardę i wino. Po minucie całość zalej przygotowanym Sosem grzybowym Kucharek. Na koniec dodaj śmietanę, kapary i posiekany koperek. |
38 g
38 g
46 g
29 g
34 g
27 g
29 g
27 g
24 g
25 g
37 g
37 g
29 g
28 g
30 g
37 g
30 g
33 g
29 g
31 g
30 g
160 g
30 g