Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Marwit Smoothie biały 200 ml
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MARWIT Sp. z o.o. 87-134 Zławieś Wielka 29a |
Składniki | soki i przeciery z: ananasów 50%, jabłek 25%, bananów 20%, winogron 5% częściowo z przecierów i soków zagęszczonych |
Przechowywanie | Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin. |
Adres zwrotny | MARWIT Sp. z o.o. 87-134 Zławieś Wielka 29a www.marwit.pl Jeśli chcesz przekazać uwagi i opinie nt. naszych produktów, prosimy o kontakt: 801 300 305 serwiskonsumenta@marwit.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Ewentualny osad tworzą naturalne składniki miąższu owoców. Przed otwarciem wymieszać. Dla lepszych walorów smakowych zaleca się schłodzić produkt przed spożyciem. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Sok wieloowocowy z musem owocowym, pasteryzowany, wyprodukowany częściowo z przecierów i soków zagęszczonych. |
Wartości odżywcze | w 100 ml soku: Wartość energetyczna : 268 kJ / 68 kcal Tłuszcz : 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,08 g Węglowodany : 14,8 g w tym cukry: 14 g Błonnik : 1,5 g Białko : 0,6 g Sól : 0 g |