Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Goodvalley Mięso mielone z łopatki wieprzowej 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Goodvalley Sp. z o.o. ul. Młyńska 43b 77-320 Przechlewo www.goodvalley.com |
Składniki | mięso z łopatki wieprzowej 100 % Zawartość procentowa tłuszczu poniżej 15 % Stosunek kolagenu do białka mięsa poniżej 12 % |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od 0°C do +2°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0°C do +2°C nie dłużej niż 24 h. |
Adres zwrotny | Goodvalley Sp. z o.o. ul. Młyńska 43b; 77-320 Przechlewo www.goodvalley.com |
Przygotowanie i stosowanie | Spożyć po obróbce cieplnej. Zawiera wkład absorpcyjny. Pergamin znajdujący się pod wstęgą mięsa nie nadaje się do spożycia. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Mięso mielone z łopatki wieprzowej. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g % RWS* w 100 g Wartość energetyczna:: 890 kJ/212 kcal 11 % Tłuszcz:: 15 g 21 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 5 g 25 % Węglowodany:: 0,2 g 0,2 % w tym cukry:: 0,2 g 0,2 % Białko:: 19 g 38 % Sól:: 0,2 g 3 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Podane wartości odżywcze dotyczą produktu przed obróbką termiczną.: Zawartość soli zadeklarowana w tabeli wartości odżywczej pochodzi z naturalnie występującego sodu w mięsie.: |
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
400 g
300 g
400 g
300 g
1.00 kg