Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Schär Mieszanka mąki bezglutenowej 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Schär AG/SPA Winkelau 9 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy www.schaer.com |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Nie zawiera Mleko: Nie zawiera Soja: Może zawierać Może zawierać soję. Bez laktozy. |
Składniki | skrobia kukurydziana mąka ryżowa mąka kukurydziana substancja zagęszczająca: guma guar dekstroza |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Schär AG/SPA Winkelau 9 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy www.schaer.com |
Wartości odżywcze | 100 g wartość energetyczna : 1459 kJ wartość energetyczna : 344 kcal tłuszcz : 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,1 g węglowodany : 82 g w tym cukry : 1,7 g błonnik : 4,7 g białko : 1,0 g sól : 0,01 g |
Przepisy | Naleśniki Składniki: 130 g mąki „Mehl-Farine" Schär, 2 jajka, 1 łyżka cukru waniliowego, 300 ml mleka, trochę soli, 2 łyżki roztopionego masła, 30 g oleju do smażenia. Przygotowanie: Wymieszać z sobą mąkę, sól, masło, cukru i lekko ubite jaja, stopniowo dodając mleko. Ciasto dobrze wymieszać mikserem i odstawić na chwilę. Rozgrzać patelnię z małą ilością oleju, nanieść równomiernie łyżkę wazową ciasto i smażyć naleśniki na złocistobrązowy kolor. Makaron jajeczny Składniki: 250 g "Mehl-Farine" Schär, 3 jajka, 3 łyżki oleju, 3 łyżki wody. Przygotowanie: Z przesianej mąki usypać na stolnicy kopczyk, w środku zrobić dołek, wbić do niego jajka, wlać oliwę i wodę. Wymieszać wszystkie składniki, dodając po trosze mąki, wyrobić gładkie i zwarte ciasto. Podzielić nożem na małe porcje, następnie z pomocą maszynki do makaronu przygotować wybrany kształt (tagliatelle, tortellini, ravioli, itp.). Gotować przez 5 minut w osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny oliwy. |
Schär Mieszanka mąki bezglutenowej 1 kg
Naleśniki Gnocchi Makaron jajeczny Kluski Zagęszczanie sosów Panierowanie mięsa Beszamel Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
400 g
32 g
32 g
40 g
45 g
150 g
500 g
300 g
300 g
220 g
170 g
170 g
170 g
20 g
20 g
25 g
150 g
130 g
250 g
40 g
250 g
200 g
300 g