Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Mlekovita Twaróg Hanusi 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska |
Składniki | mleko pasteryzowane |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +8°C. |
Adres zwrotny | SM MLEKOVITA ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Twaróg sernikowy Hanusi. Nie wymaga mielenia. |
Wartości odżywcze | w 100 g: Wartość energetyczna : 462 kJ Wartość energetyczna : 111 kcal Tłuszcz : 6,5 g w tym kwasy nasycone : 4,2 g Węglowodany : 4,0 g w tym cukry : 4,0 g Białko : 9,0 g Sól : 0,1 g Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.: |
Przepisy | Sernik Hanusi Składniki: Twaróg sernikowego Hanusi 1 kg, 1 szklanka cukru, 7 jaj, ½ kostki masła Extra Mlekovity, 1 torebka budyniu śmietankowego, aromat rumowy, 2 łyżeczki kaszy manny, rodzynki - 100 g. Sposób przyrządzania: Formę wyłożyć kruchym ciastem lub herbatnikami. Jaja wraz z cukrem ubić do puszystości, dodać masło i ucierając dodawać masę twarogową, budyń, kaszę mannę, aromat oraz rodzynki. Wyłożyć na blachę i piec 60 min w temperaturze od 180 ° do 200°C. |
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
220 g
1.00 kg
200 g
250 g
150 g
250 g
100 g
250 g
125 g
150 g
225 g
250 g
200 g
200 g