Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Włoszczowa Twaróg na sernik 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Kochanowskiego 1 29-100 Włoszczowa |
Składniki | mleko pasteryzowane skrobia modyfikowana kultury bakterii mlekowych |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8°C. |
Adres zwrotny | Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Kochanowskiego 1 29-100 Włoszczowa tel. +48 413883300 fax +48 413883327 e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Twaróg na sernik. Termizowany |
Wartości odżywcze | w 100 g %* Wartość energetyczna : 477 kJ/114 kcal 6% Tłuszcz : 6,0 g 9% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 4,2 g 21% Węglowodany : 8,5 g 3% w tym cukry : 4,5 g 5% Błonnik : 0 g Białko : 6,5 g 13% Sól : 0,1 g 2% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal): |
Przepisy | Wypróbuj nasz przepis 1 opakowanie Twarogu na sernik, 1 szklanka cukru, 7 jajek, ½ kostki masła Włoszczowskiego extra, 1 budyń śmietankowy, aromat cytrynowy Formę wyłożyć herbatnikami lub kruchym ciastem. Żółtka oddzielić od białek, dodać cukier i ubijać do puszystości. Następnie dodać masło i ucierając dodawać masę twarogową, budyń i aromat. Na koniec ubić białka jajek i delikatnie wymieszać z utartą masą. Wyłożyć na blachę i piec 60 minut w temperaturze 180-200 °C. Smacznego! |
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
220 g
1.00 kg
250 g
135 g
1.00 kg
150 g
250 g
150 g
150 g
100 g
250 g
125 g
150 g
150 g
200 g
200 g