Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Piątnica Twaróg sernikowy mielony 1 kg
Ilość: 1.00 kg
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy 18-421 Piątnica ul. Forteczna 3 tel. +(48) 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl |
Dodatki | Nie zawiera: Składniki modyfikowane genetycznie |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | serek śmietankowy twaróg |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C. |
Adres zwrotny | Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy 18-421 Piątnica ul. Forteczna 3 tel. +(48) 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Twaróg sernikowy mielony. Produkt termizowany. |
Wartości odżywcze | w 100 g Wartość energetyczna : 846 kJ/ 204 kcal Tłuszcz : 18 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 12 g Węglowodany : 2,6 g w tym cukry : 2,6 g Białko : 8,0 g Sól: 0,08 g |
Przepisy | Przepis na Sernik Bez dodatku masła Składniki: 1 kg twarogu sernikowego 7 jaj 1 szklanka cukru pudru 1 łyżka kaszy manny 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 cukier waniliowy lub aromat rumowy Sposób przygotowania: Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę, połączyć z twarogiem sernikowym. Do masy dodać mąkę ziemniaczaną, kaszę mannę, cukier waniliowy lub aromat. Białka ubić z łyżką cukru na puszystą masę, wymieszać delikatnie łyżką z masą sernikową. Przełożyć na blachę wyłożoną papierem pergaminowym. Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 70 minut w temperaturze 180°C. |
1.00 kg
250 g
250 g
250 g
500 g
150 g
150 g
150 g
200 g
220 g
200 g
250 g
150 g
250 g
100 g
250 g
125 g
150 g
225 g
250 g
200 g
200 g