Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Śnieżka deser w proszku 55 g
Ilość: 60 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4, 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać soję. |
Składniki | cukier syrop glukozowy całkowicie utwardzone oleje roślinne (palmowy, kokosowy) skrobie (skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna) emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) białka mleka aromaty (zawierają mleko) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4, 32-080 Zabierzów |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: 1. 200 ml (ok. 3/4 szklanki) zimnego mleka (min. 2 % tłuszczu) wlej do wysokiego naczynia, następnie wsyp zawartość torebki i wymieszaj. 2. Przy pomocy miksera ubijaj na najwyższych obrotach przez ok. 4-5 min., aż do uzyskania pożądanej konsystencji. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Deser w proszku do ubijania z mlekiem. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu z mlekiem o zawartości tłuszczu 2 %: w 100 g Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu z mlekiem o zawartości tłuszczu 2 %: w 1 porcji ok. 65 g Wartość energetyczna: 609 kJ / 145 kcal 401 kJ / 95 kcal 5 % Tłuszcz: 5,4 g 3,5 g 5 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g 3,0 g 15 % Węglowodany: 21 g 14 g 5 % w tym cukry: 16 g 10 g 11 % Białko: 3,0 g 1,9 g 4 % Sól: 0,11 g 0,07 g 1 % *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Z jednego opakowania można przyrządzić 4 porcje deseru po ok. 65 g.: |
Przepisy | Pomysł na: Delikatny deser bananowy Przygotuj: 2-3 banany, śnieżkę Gellwe, budyń o smaku waniliowym Gellwe, 1/2 szklanki pokruszonych herbatników. Do dekoracji: sos karmelowy i Fitella Musli bananowe 50 g Sposób przygotowania: budyń o smaku waniliowym Gellwe przygotuj wg przepisu na opakowaniu, wystudź. Do 5 szerokich szklanek włóż po 2 łyżki pokruszonych herbatników, węższą szklanką ubij herbatniki na dnie. Obrane banany pokrój w plastry. Na herbatniki nałóż warstwę chłodnego budyniu Gellwe, następnie kilka plastrów banana. Ubij Śnieżkę i nałóż warstwę na banany, posyp Śnieżkę odrobiną herbatników, ponownie nałóż warstwę budyniu i plasterki banana. Włóż Śnieżkę do szprycy lub woreczka foliowego, odetnij końcówkę i udekoruj deser. Posyp musli bananowym i polej sosem karmelowym. Podawaj natychmiast lub wstaw do lodówki. Słodkiego dnia :) |
250 g
250 g
250 g
58 g
250 g