Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-04-25 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Ze świata natury Cukier ze skórką pomarańczową 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA. |
Składniki | cukier 11 % skórka pomarańczowa naturalny aromat pomarańczowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Doskonały do ciast, deserów, napojów i grzanego wina. Porcja na ok. 250-300 g mąki. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier ze skórką pomarańczową |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1590 kJ /375 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 0 g Węglowodany: 90 g w tym Cukry: 82 g Białko: 0,1 g Sól: 0,03 g |
Przepisy | Przepis na Pomarańczowe brownie Dodaj: 200 g gorzkiej czekolady, 200 g masła, 50 g kakao, 150 g mąki pszennej, 1 łyżeczkę Proszku do pieczenia Dr. Oetkera, 350 g cukru, 1 opak. Cukru ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera, 4 jajka. Sposób przygotowania: 1. Formę 24x28 cm wyłóż papierem do pieczenia. Nagrzej piekarnik do 180°C. 2. Czekoladę pokrusz do miski (metalowej, szklanej) ustawionej na garnku z gotującą się wodą i dodaj masło. Cały czas mieszaj aż do całkowitego rozpuszczenia. Odstaw do przestygnięcia. 3. Do osobnej miski wsyp kakao i mąkę, dodaj proszek do pieczenia, cukier oraz Cukier ze skórką pomarańczową. Dokładnie wymieszaj i połącz z rozpuszczoną czekoladą oraz masłem. Następnie wbij jajka i miksuj aż do uzyskania gładkiej konsystencji. 4. Czekoladową masę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut. Po upieczeniu przestudź. |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g