DEKORACJE

Dr. Oetker Pisaki smak czekolada i karmel 76 g (4 x 19 g)

Nazwa: Dr. Oetker Pisaki smak czekolada i karmel 76 g (4 x 19 g)

Ilość: 76 g

Cena 8,12 zł

Cena za kilogram 106,84 zł

8,12 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Dodatki Zawiera: Zapachy
Zawiera: Barwniki
Zawiera: konserwanty
Zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Składniki cukier
woda
oleje roślinne (palmowy, rzepakowy)
syrop glukozowy
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
skrobie modyfikowane
barwniki (karmel, luteína, kwas karminowy, karoteny)
emulgatory (monostearynian polioksyetylenosorbitolu, lecytyny słonecznikowe)
aromaty (zawierają mleko)
cukier karmelizowany
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
syrop fruktozowo-glukozowy
substancja zagęszczająca (pektyny)
Przechowywanie Najlepiej spożyć przed końcem: na spodzie kartonika.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie przechowywać w lodówce!
Adres zwrotny Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl
Przygotowanie i stosowanie Sposób użycia
1. Przed otwarciem tubkę delikatnie ugniatać palcami przez ok. 1 min dla uzyskania jednolitej struktury masy.
2. Stosować tylko na suchą i zastygłą powierzchnię.
3. Po udekorowaniu każde ciasteczko osobno odstawić na kilka godzin do zastygnięcia dekoracji.
4. Po otwarciu zużyć w ciągu 30 dni.

Uwaga: nie kłaść ciasteczek jedno na drugim! W zależności od dekorowanej powierzchni pisaki po zastygnięciu mogą być nadal plastyczne.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Pisaki cukrowe smak czekolada i karmel.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g:
Energia: 1597 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 76 g
w tym Ckry: 72 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,01 g

Opis produktu

Dr. Oetker Pisaki smak czekolada i karmel 76 g (4 x 19 g)
Cztery smaki: Czekolady deserowej, mlecznej, białej i karmelowy. Zastosowanie Nasze pisaki to prosty i szybki sposób na efektowną dekorację ciasteczek, pierniczków i ciast. Niezastąpione przy wykonywaniu napisów na tortach.

30 inne produkty w tej samej kategorii: