Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-30 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-30 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-30 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Lukier gotowy niebieski 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Dodatki | Zawiera: Zapachy Zawiera: Barwniki Zawiera: konserwanty Zawiera: Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy |
Składniki | cukier syrop glukozowy woda emulgator (estry sacharozy i kwasów tłuszczowych) aromat barwnik (błękit brylantowy FCF) substancja konserwująca (sorbinian potasu) |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem terminu podanego na zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 585 111 001 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania 1. Torebkę zanurzyć w gorącej wodzie o temp. ok. 70°C na 3-5 minut. 2. Chwytając przez ściereczkę, wyjąć torebkę z naczynia i kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać strukturę lukru. Odciąć róg opakowania. 3. Udekorować wystudzone ciasto. Uwagi i rady - Lukru nie należy przegrzewać powyżej temp. 70°C. - Aby uzyskać wodę o temp. ok. 70°C najlepiej zagotowaną wodę wlać do garnka i odstawić na ok. 15 min. - Najlepszy efekt uzyskuje się dekorując wystudzone ciasto. - Lukier po otwarciu należy zużyć w całości - może ulec wyschnięciu. - Nie podgrzewać w mikrofalówce. - Jedno opakowanie Lukru wystarcza na udekorowanie ok. 6 babeczek. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Lukier niebieski gotowy. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Energia: 1461 kJ / 344 kcal Tłuszcz: 0 g w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 0 g Węglowodany: 86 g w tym Cukry: 76 g Białko: 0 g Sól: 0 g |
30 g
100 g
37 g
81 g
19 g
30 g
30 g
100 g
100 g
55 g
55 g
42 g
73 g
30 g
30 g
76 g
76 g
30 g
78 g
52 g
19 g
76 g
50 g
3 szt.
40 g
70 g
80 g
80 g
80 g