Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bonduelle Na ciepło Polska fasolka po bretońsku 430 g
Ilość: 430 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa |
Składniki | woda biała fasola 36% koncentrat pomidorowy 7% cukier olej słonecznikowy sól skrobia kukurydziana modyfikowana cebula suszona przyprawy 0,2% mieszanka ziół czosnek suszony |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa www.bonduelle.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Bonduelle poleca: Fasolka po bretońsku à la Bonduelle Składniki: 2 puszki Białej Fasoli w Sosie Pomidorowym Bonduelle 425ml, 100g kiełbasy pokrojonej w kostkę, 100g boczku pokrojonego w kostkę, 3 cebule pokrojone w plasterki, majeranek, sól i pieprz do smaku. Przygotowanie: Cebulę i boczek wyłożyć na patelnię. Na niewielkim ogniu wytopić tłuszcz i zeszklić na nim cebulę. Cebulę, boczek i kiełbasę połączyć z fasolą. Podgrzewać na małym ogniu. Jeżeli trzeba, odparować sos lub uzupełnić wodą. Doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Chwilę gotować. Podawać z pieczywem. |
Kraj pochodzenia | Produkt UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Biała fasola w sosie pomidorowym po bretońsku. Produkt sterylizowany. |
Wartości odżywcze | produktu w 100 g Wartość energetyczna : 455 kJ - 109 kcal Tłuszcz : 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g Węglowodany : 13,1 g w tym cukry : 5,8 g Błonnik : 5,1 g Białko : 4,3 g Sól : 1,00 g Opakowanie zawiera 2 porcje.: |
Przepisy | Spróbuj z kiełbasą lub boczkiem Polska fasolka po bretońsku Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem. |
220 g
265 g
240 g
220 g
240 g