FASOLKA

Bonduelle Na ciepło Polska fasolka po bretońsku 430 g

Nazwa: Bonduelle Na ciepło Polska fasolka po bretońsku 430 g

Ilość: 430 g

Cena 6,66 zł

Cena za kilogram 15,49 zł

6,66 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Składniki woda
biała fasola 36%
koncentrat pomidorowy 7%
cukier
olej słonecznikowy
sól
skrobia kukurydziana modyfikowana
cebula suszona
przyprawy 0,2%
mieszanka ziół
czosnek suszony
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
Przygotowanie i stosowanie Bonduelle poleca:
Fasolka po bretońsku à la Bonduelle

Składniki: 2 puszki Białej Fasoli w Sosie Pomidorowym Bonduelle 425ml, 100g kiełbasy pokrojonej w kostkę, 100g boczku pokrojonego w kostkę, 3 cebule pokrojone w plasterki, majeranek, sól i pieprz do smaku.

Przygotowanie: Cebulę i boczek wyłożyć na patelnię. Na niewielkim ogniu wytopić tłuszcz i zeszklić na nim cebulę. Cebulę, boczek i kiełbasę połączyć z fasolą. Podgrzewać na małym ogniu. Jeżeli trzeba, odparować sos lub uzupełnić wodą. Doprawić do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Chwilę gotować. Podawać z pieczywem.
Kraj pochodzenia Produkt UE
Nazwa produktu uregulowana prawnie Biała fasola w sosie pomidorowym po bretońsku. Produkt sterylizowany.
Wartości odżywcze produktu w 100 g
Wartość energetyczna : 455 kJ - 109 kcal
Tłuszcz : 3,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g
Węglowodany : 13,1 g
w tym cukry : 5,8 g
Błonnik : 5,1 g
Białko : 4,3 g
Sól : 1,00 g
Opakowanie zawiera 2 porcje.:
Przepisy Spróbuj z kiełbasą lub boczkiem

Polska fasolka po bretońsku
Podsmaż kiełbasę w plasterkach razem z cebulką pokrojoną w kostkę. Dodaj polską fasolkę po bretońsku i podgrzej. Dopraw majerankiem.

Opis produktu

Bonduelle Na ciepło Polska fasolka po bretońsku 430 g

13 inne produkty w tej samej kategorii: