Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Pasta z pomysłem na... kurczaka z papryką w sosie paprykowym 80 g
Ilość: 80 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać: gluten, soję, mleko, seler, gorczycę. |
Składniki | przecier pomidorowy 37,7% suszone warzywa 14,5% (czerwona papryka 11,5%, czosnek 3,0%) karmelizowana cebula 13,5% cukier woda sól ocet olej słonecznikowy zioła (oregano, rozmaryn, tymianek, liść pietruszki) puree z zielonych oliwek przyprawy (liść laurowy, papryka chili, pieprz czarny) sok cytrynowy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (zalecana temperatura 4°C - 25°C). |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa Warto porozmawiać www.winiary.pl 800 16 16 66 |
Kraj pochodzenia | Ukraina |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pasta do kurczaka z papryką w sosie paprykowym. Produkt pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu na 100 g na porcję* RWS w %** Wartość energetyczna:: 521 kJ / 123 kcal 2121 kJ / 502 kcal 25% Tłuszcz:: 1,7 g 6,9 g 10% w tym kwasy tłuszczowe nasycone:: 0,6 g 2,5 g 13% Węglowodany:: 16,2 g 66,2 g 25% w tym cukry:: 1,2 g 4,9 g 5% Błonnik:: 2,9 g 11,7 g - Białko:: 9,4 g 38,1 g 76% Sól:: 0,36 g 1,5 g 25% *Opakowanie zawiera 4 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.: **Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).: |
Przepisy | 500 g piersi z kurczaka + 250 g papryki + 100 ml śmietanki 12% + 100 ml wody + 300 g kaszy bulgur Sposób przyrządzenia: 1) Kurczaka pokrój na drobne kawałki i podsmaż na rozgrzanym oleju przez 2 min, dodaj pokrojoną paprykę i smaż kolejne 2 min. 2) Dodaj pastę Winiary, wymieszaj i smaż przez 30 sek. 3) Wlej śmietankę 12% wymieszaną z zimną wodą. Dokładnie wymieszaj i gotuj pod przykryciem na średnim ogniu 5 min, mieszając od czasu do czasu. Odparuj do ulubionej ilości sosu. Podawaj z kaszą bulgur. |
45 g
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
31 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
40 g
45 g
70 g
33 g
37 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g