Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Mlekpol Kefir naturalny 360 ml
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Bydgoszczy ul. Niklowa 4, 85-453 Bydgoszcz www.mlekpol.com.pl |
Dodatki | Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko żywe kultury bakterii kefirowych |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od +1°C do +8°C. |
Adres zwrotny | Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Bydgoszczy ul. Niklowa 4, 85-453 Bydgoszcz www.mlekpol.com.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Wstrząsnąć przed spożyciem. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kefir naturalny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml produktu Wartość energetyczna: 195 kJ/ 46 kcal Tłuszcz: 1,5 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g Węglowodany: 4,6 g W tym cukry: 4,6 g Białko: 3,6 g Sól: 0,10 g |
300 g
300 g
300 g
1.00 kg
300 g
400 g
400 g