MAKARON

Makaron jajeczny, przepiórczy, krajanka

Makaron jajeczny, przepiórczy, krajanka Zobacz większe

Nazwa: Makaron jajeczny, przepiórczy, krajanka

Ilość: 250 g

Cena 4,18 zł

Cena za kilogram 16,72 zł

4,18 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Składniki mąka z PSZENICY zwyczajnej, pasteryzowana masa z JAJ przepiórczych (9%), przyprawa: kurkuma.
Przechowywanie Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Przygotowanie i stosowanie Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 3-4 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa
przez:
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
Nazwa produktu uregulowana prawnie KS Makaron pzepiórczy
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 3-4 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1518 kJ/
358 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 1,8 g
Tłuszcze nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
Cukry: 3,0 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 12 g
Sól: 0,03 g

Opis produktu

Makaron jajeczny, przepiórczy, krajanka

30 inne produkty w tej samej kategorii: