Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Makaron risoni 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy |
Zalecenia dla alergików | Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać śladowe ilości soi. |
Składniki | semolina z pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z pszenicy durum Risoni |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze 100 g 50 g* %RI**/50 g Wartość energetyczna kJ/kcal: 1521/359 760/179 9% Tłuszcz g: 2,0 1,0 1% W tym: kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,5 0,3 2% Węglowodany g: 72,2 36,1 14% W tym: cukry g: 3,5 1,8 2% Błonnik g: 3,0 1,5 Białko g: 11,5 5,8 12% Sól g: 0,013 0,006 0% * 50 g = Przykładowy rozmiar porcji. Opakowanie zawiera ok. 10 porcji.: **RI = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g