Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Spaghetti – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej. Bezglutenowy.
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ. |
Składniki | Składniki: mąka kukurydziana biała 65%, mąka kukurydziana żółta 29%, mąka ryżowa 5%, emulgator: E471. |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody. Mieszać do czasu wznowienia wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu odcedzić i podawać. Czas gotowania: makaron twardy: 8 minuty; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut. |
Adres dystrybutora | Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | WM MAKARON SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 400g |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody. Mieszać do czasu wznowienia wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu odcedzić i podawać. Czas gotowania: makaron twardy: 8 minuty; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna: 1522 kJ/ 359 kcal Całkowita zawartość tłuszczu: 1,4 g Tłuszcze nasycone: < 0,3 g Węglowodany: 79 g Cukry: < 0,5 g Błonnik: 1,0 g Białko: 7,0 g Sól: 0,02 g |
500 g
250 g
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g