MAKARON

Spaghetti – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej. Bezglutenowy.

Spaghetti – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej. Bezglutenowy. Zobacz większe

Nazwa: Spaghetti – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej. Bezglutenowy.

Ilość: 400 g

Cena 7,61 zł

Cena za kilogram 19,03 zł

7,61 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Zalecenia dla alergików Produkt może zawierać: ŁUBIN i SOJĘ.
Składniki Składniki: mąka kukurydziana biała 65%, mąka kukurydziana żółta 29%, mąka ryżowa 5%, emulgator: E471.
Przechowywanie Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Przygotowanie i stosowanie Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody. Mieszać do czasu wznowienia wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu odcedzić i podawać.
Czas gotowania: makaron twardy: 8 minuty; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut.
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM MAKARON SPAGHETTI BEZGLUTENOWY 400g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Sposób przygotowania: wrzucić makaron do osolonej wrzącej wody. Mieszać do czasu wznowienia wrzenia i gotować przez wskazany czas. Po ugotowaniu odcedzić i podawać.
Czas gotowania: makaron twardy: 8 minuty; al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1522 kJ/ 359 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 1,4 g
Tłuszcze nasycone: < 0,3 g
Węglowodany: 79 g
Cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,02 g

Opis produktu

Spaghetti – makaron na bazie mąki kukurydzianej i ryżowej. Bezglutenowy.

30 inne produkty w tej samej kategorii: