Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Kasia Tłuszcz roślinny 250 g
Ilość: 250 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Polska |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, w zmiennych proporcjach) woda emulgatory (lecytyny (słonecznikowe), mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) preparat serwatkowy (MLEKO) sól (0,2%) aromaty kwas (kwas cytrynowy) witaminy A i D barwnik (karoteny) Zawartość tłuszczu 72% |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C |
Adres zwrotny | Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134 02-305 Warszawa Polska Unilever Polska Sp. z o.o. skr. poczt. 315 02-987 Warszawa 4 z dopiskiem: KASIA Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Tłuszcz roślinny 72% do wypieków i kremów, gotowania i smażenia. |
Wartości odżywcze | 100 g Porcja** %* w porcji** Energia: 2666 kJ / 637 kcal 267 kJ / 64 kcal 3% Tłuszcz: 72 g 7,2 g 10% w tym kwasy nasycone: 34 g 3,4 g 17% Węglowodany: <0,5 g <0,5 g <1% w tym cukry : <0,5 g <0,5 g <1% Białko : <0,5 g <0,5 g <1% Sól : 0,21 g 0,02 g <1% Witamina A : 800 µg (100%***) 80 µg (10%***) Witamina D : 7,5 µg (150%***) 0,75 µg (15%***) *% referencyjnych wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: **1 porcja = 10 g. Opakowanie zawiera 25 porcji produktu.: ***% dziennej referencyjnej wartości spożycia.: |
Przepisy | Sernik z frużeliną Czas przygotowania: 20 minut (bez chłodzenia i pieczenia) Spód: 200 g herbatników w czekoladzie, 3 czubate łyżki bułki tartej (50 g), 1/3 kostki do pieczenia Kasia (80 g). Masa serowa: 1 kg sera sernikowego 3-krotnie mielonego, 2/5 kostki do pieczenia Kasia (100 g), 1 i 1/3 szklanki cukru pudru (200 g), 5 dużych jajek, 1 opakowanie budyniu śmietankowego (40 g). Wierzch: 1 opakowanie frużeliny wiśniowej (380 g). Przygotuj spód. Kasię rozpuść w rondelku. Herbatniki rozdrobnij w malakserze i połącz z rozpuszczoną Kasią i bułką tartą. Tortownicę o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia, wsyp do niej masę herbatnikową i dociśnij łyżką. Odstaw do lodówki. Kasię rozpuść, jajka roztrzep widelcem. W misce wymieszaj mikserem wszystkie składniki masy serowej. Masę przełóż do tortownicy ze schłodzonym spodem. Wstaw na 60 minut do nagrzanego piekarnika (temp. z termoobiegiem 140°C). Gotowe ciasto wystudź i dostaw na noc do lodówki. Przed podaniem wyłóż na sernik frużelinę owocową. Szukaj łatwych przepisów na www.mojeciasto.pl |
400 g
225 g
250 g
250 g
250 g
400 g
250 g
250 g
225 g
380 g
450 g
500 g
450 g
180 g
400 g
225 g
500 g
450 g
200 g
450 g
450 g
1 szt.
450 g
750 g
400 g
400 g