MROŻONE

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 360 g

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 360 g Zobacz większe

Nazwa: FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 360 g

Ilość: 345 g

Cena 11,48 zł

Cena za kilogram 33,28 zł

Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie

11,48 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
Zalecenia dla alergików Produkty mleczarskie: Zawiera
Ryba: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki filety z mintaja 50% [z certyfikowanych łowisk MSC]
sos włoski 45% (woda, pomidory 6% [dojrzewające w słońcu], śmietana [gęsta śmietana crème fraîche], papryka czerwona, cukinia, mąka pszenna, przecier pomidorowy [bez konserwantów], masło [bez barwników], bakłażan, cebula, oliwa z oliwek [extra vergine z pierwszego tłoczenia], skrobia ryżowa, cukier, sól, papryka, skrobia ziemniaczana [niemodyfikowana chemicznie], zioła [tymianek i rozmaryn], drożdże, gałka muszkatołowa, pieprz czarny)
mozzarella 5% [delikatny ser z mleka krowiego]
Przechowywanie Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać.
Adres zwrotny FRoSTA sp. z o.o.
ul. Witebska 63
85-778 Bydgoszcz
tel. 52 36 06 739 (8.00-15.00)
info@frosta.pl
www.frosta.pl
www.facebook.com/frosta.polska
Smakował Ci nasz produkt?
Napisz o tym na www.frosta.pl
Przygotowanie i stosowanie Podane czasy przygotowania dotyczą jednego opakowania.
Nazwa produktu uregulowana prawnie Filety z mintaja zapiekane z sosem na bazie pomidorów i sera mozzarella.
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste).
Wartości odżywcze Średnie wartości odżywcze na 100 g produktu:
Wartość energetyczna : 521 kJ / 125 kcal
Tłuszcz : 6,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3,6 g
Węglowodany : 5,3 g
- w tym cukry : 2,2 g
Białko : 10,7 g
Sól : 0,7 g
Instrukcje dotyczące przyrządzenia Odgrzać w kuchence mikrofalowej
Od postaci zamrożonej
Mikrofalówka:
Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600 W przez 13 minut.

Piec w piekarniku
Od postaci zamrożonej
Piekarnik:
Piekarnik rozgrzej do temperatury 220 °C (z włączonym termoobiegiem do 200 °C). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 40 minut.
Przepisy Zainspiruj się naszymi przepisami!
www.frosta.pl

Opis produktu

FRoSTA Ryba z pieca z sosem włoskim 360 g

30 inne produkty w tej samej kategorii: