Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: FRoSTA Mintaj w panierce z koperkiem 240 g (2 sztuki)
Ilość: 240 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl, www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl |
Dodatki | Nie zawiera: Barwniki Nie zawiera: Wzmacniacze smaku Nie zawiera: Aromaty Nie zawiera: konserwanty |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Skorupiaki: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać skorupiaki, jaja, soję, mleko, seler, gorczycę. |
Składniki | filety z mintaja (Theragra chalcogramma) 62 % panierka sypka 20 % (mąka pszenna, koperek 0,9 %, sól, drożdże, kurkuma, papryka mielona) olej słonecznikowy mąka pszenna woda sól |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C. Przechowywanie w domu: *(-6 °C): 4 dni; ** (-12 °C): 3 tygodnie; *** (-18 °C): do daty minimalnej trwałości (patrz nadruk z boku kartonika). Rozmrożonego produktu ponownie nie zamrażać. |
Adres zwrotny | FRoSTA sp. z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polska www.frosta.pl, info@frosta.pl, www.facebook.com/frosta.polska, www.instagram.com/frosta_pl |
Przygotowanie i stosowanie | Instrukcje dotyczące przygotowania - Ogólnie Tak przygotujesz jedno opakowanie: Piec w piekarniku - Od postaci zamrożonej Nasza rekomendacja Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożonego mintaja ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 17 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut). Smażyć w płytkim tłuszczu - Od postaci zamrożonej Patelnia: Na średniej wielkości patelni rozgrzej 200 ml oleju. Zamrożonego mintaja smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Filety z mintaja, z połączonych kawałków ryby, w chrupiącej panierce z koperkiem, podsmażane. Produkt głęboko mrożony. |
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa | Ryba jest surowcem naturalnym i mimo restrykcyjnej kontroli procesu filetowania, możliwe jest, że w tym produkcie znajdą się małe ości (wyrostki ościste). |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g produktu: Wartość energetyczna: 841 kJ/200 kcal Tłuszcz: 7,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g Węglowodany: 18 g - w tym cukry: 2,6 g Białko: 13 g Sól: 1,2 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Piekarnik: Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 °C. Zamrożonego mintaja ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 17 minut (z włączonym termoobiegiem 14 minut). Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci zamrożonej Patelnia: Na patelni rozgrzej olej. Zamrożonego mintaja smaż na średnim ogniu przez 8-10 minut, od czasu do czasu przewracając. |
1.00 kg
1.00 kg
450 g
270 g
300 g
280 g
250 g
300 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
1.00 kg
220 g
220 g
500 g
700 g
400 g
300 g
300 g
200 g
240 g