Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Prymat Pieprz czarny ziarnisty 50 g
Ilość: 50 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Orzeszki ziemne: Może zawierać Soja: Może zawierać Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler i orzeszki ziemne. |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pieprz czarny ziarnisty. |
Przepisy | Zapiekane jajka z serem kozim i szparagami 4 porcje, 20 min Składniki: - 12 plastrów wiejskiej szynki - 4 plastry pomidorów malinowych - ½ pęczka sparzonych i ugotowanych zielonych szparagów - 4 jajka wiejskie - 100 g sera koziego - masło (do wysmarowania foremek) Sos: - 4 łyżki oliwy z oliwek - 4 łyżki wody - 1 garść prażonych pestek dyni - 1 garść prażonych pestek słonecznika - 1 łyżka Kaparów Smak - 3 posiekane Suszone pomidory Smak - Sos sałatkowy grecki Prymat - sok z ½ cytryny - kilka listków świeżej bazylii - Do smaku: Oregano suszone, Sól morska, Pieprz czarny ziarnisty Prymat. Sposób przygotowania: Cztery kokilki smarujemy masłem, wkładamy dno plastrami szynki, kładziemy po jednym plasterku pomidora i szparagi pokrojone na mniejsze kawałki. Ścieramy na tarce ser kozi, przyprawiamy oregano. Na koniec wbijamy do każdej kokilki jajko (uważamy, żeby żółtko się nie rozlało), doprawiamy solą i pieprzem czarnym. Kokilki wstawiamy do naczynia żaroodpornego i zalewamy gorącą wodą tak, aby woda sięgała do połowy wysokości foremek. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180°C na 20 minut. Przygotowujemy sos: łączymy w słoiku wodę z oliwą, sok z cytryny, pokrojone suszone pomidory, kapary, sos grecki, pestki dyni i słonecznika. Na koniec dodajemy posiekaną świeżą bazylię. Danie podajemy w kokilkach, polane sosem. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl |
50 g
20 g
18 g
15 g
20 g
20 g
16 g
15 g
15 g
15 g
50 g
29 g
20 g
40 g
47 g
15 g
12 g
20 g
20 g
15 g
15 g
12 g