PLEŚNIOWE

Ser Camembert- ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z porostem białej pleśni z mleka pasteryzowanego.

Ser Camembert- ser miękki,  podpuszczkowy, dojrzewający,  z porostem białej pleśni z mleka pasteryzowanego. Zobacz większe

Nazwa: Ser Camembert- ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z porostem białej pleśni z mleka pasteryzowanego.

Ilość: 249 g

Cena 7,61 zł

Cena za kilogram 30,44 zł

7,61 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Składniki MLEKO krowie pasteryzowane (pochodzenie: Francja), bakterie fermentacji kwasu mlekowego (w tym MLEKO), sól, enzymy koagulujące.
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w możliwie krótkim czasie.
Adres zwrotny Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Adres dystrybutora Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM CAMEMBERT 20% TŁ 250G
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1100 kJ/ 265 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 21 g
Tłuszcze nasycone: 14 g
Węglowodany: <0,5 g
Cukry: <0,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 19 g
Sól: 1,4 g

Opis produktu

Ser Camembert- ser miękki, podpuszczkowy, dojrzewający, z porostem białej pleśni z mleka pasteryzowanego.

30 inne produkty w tej samej kategorii: