Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-03-28 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-03-29 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Castello Danablu 50+ Duński ser pleśniowy 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane sól kultury bakterii kwasu mlekowego enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna kultury pleśniowe stabilizator: chlorek wapnia |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia. |
Adres zwrotny | Arla Foods SA ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Duński ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni. Chronione Oznaczenie Geograficzne. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: Wartość energetyczna : 1415 kJ/341 kcal Tłuszcz : 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 18 g Węglowodany : <0,5 g w tym cukry : <0,5 g Białko : 20 g Sól : 3,3 g |
125 g
100 g
120 g
120 g
120 g
200 g
250 g
150 g
200 g
125 g
100 g
100 g
100 g
150 g
120 g
180 g
100 g
120 g
200 g
100 g
150 g
150 g
100 g
150 g
125 g
200 g
339 g
170 g