RYBNE

Filety śledziowe ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.

Filety śledziowe ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana. Zobacz większe

Nazwa: Filety śledziowe ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.

Ilość: 170 g

Cena 4,56 zł

Cena za kilogram 26,82 zł

4,56 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez: Evrafish Sp z.o.o. ul. Gdańska 9, Brusy
Zalecenia dla alergików Może zawierać: gorczycę, gluten pszenny, mleko, seler, soję , jaja.
Składniki Składniki: 60% filety za ŚLEDZIA bałtyckiego ze skórą (Clupea harengus membras, złowiono w Morzu Bałtyckim – FAO 27IIId, za pomocą włoków lub atlanctyckiego Clupea harengus, złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku-FAO 27 za pomocą włoków; patrz nr partii), 40% sos pomidorowy: woda, 20%* koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, sól, cebula suszona, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; ekstrakty przypraw (zawiera SELER), regulator kwasowości: kwas octowy.
* - w sosie pomidorowym
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +4° C do +25° C w suchym miejscu.
Adres zwrotny Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez: Evrafish Sp z.o.o. ul. Gdańska 9, Brusy
Przygotowanie i stosowanie Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Adres dystrybutora Wyprodukowano dla:
Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137
02-231 Warszawa przez: Evrafish Sp z.o.o. ul. Gdańska 9, Brusy
Nazwa produktu uregulowana prawnie WM Filety śledziowe w sosie pomidorowym 170g
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza: Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 639 kJ/
153 kcal
Całkowita zawartość tłuszczu: 10 g
Tłuszcze nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 4,8 g
Cukry: 4,7 g
Błonnik: 0 g
Białko: 11,0 g
Sól: 1,1 g

Opis produktu

Filety śledziowe ze skórą w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana.

30 inne produkty w tej samej kategorii: