Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-16:30![]() |
16:30-18:00![]() |
|
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-07-29 |
10:30-12:30![]() |
16:30-18:00![]() |
||||
Wtorek 2024-07-30 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2024-07-31 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2024-08-01 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2024-08-02 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Neptun Śledź w sosie pomidorowym 170 g
Ilość: 170 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | GRAAL S.A., ul. Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Ryba: Zawiera Mleko: Może zawierać Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Może zawierać: gluten, gorczycę, mleko, jaja, seler, soję. |
Składniki | ryba - śledź**(55 %) sos pomidorowy (45 %) - woda, koncentrat pomidorowy (15 %), cukier, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, olej rzepakowy, cebula suszona, koncentrat pieprzu, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, guma guar), ekstrakt papryki **((A) Śledź atlantycki Clupea harengus lub (B) Śledź bałtycki Clupea harengus membras, złowione w morzu: Północno-Wschodni Atlantyk FAO 27 lub Morze Bałtyckie FAO 27.llld; narzędzie połowowe: włoki pelagiczne (OTM), okrężnice (PS) lub tuki pelagiczne (PTM)). Zastosowany składnik, obszar połowu oraz narzędzie połowowe wskazane w numerze partii po literze P |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | GRAAL S.A., ul. Zachodnia 22, 84-200 Wejherowo |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Śledź w sosie pomidorowym. Konserwa rybna sterylizowana. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu (%RWS*): (%RWS) Wartość energetyczna: 562 kJ/135 kcal (7 %) 7 % Tłuszcz: 7,8 g (11 %) 11 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g (12 %) 12 % Węglowodany: 5,1 g (2 %) 2 % w tym cukry: 4,6 g (5 %) 5 % Białko: 11 g (22 %) 22 % Sól: 1,1 g (18 %) 18 % *%RWS Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
120 g
120 g
120 g
156 g
168 g
170 g
170 g
87 g
104 g
160 g
160 g
160 g
104 g
330 g
135 g
300 g
170 g
170 g
120 g
170 g
300 g
300 g
77 g
170 g
170 g
170 g
250 g
120 g
170 g
170 g