Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lisner Filety śledziowe solone a'la Matjas 1200 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Ryba: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, gorczycę i seler. |
Składniki | 50 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* woda sól regulatory kwasowości (cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, kwas octowy) maltodekstryna glukoza wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy) przeciwutleniacz (askorbinian sodu) substancja konserwująca (benzoesan sodu) |
O produkcie | Przepisy Jak szybko i łatwo przygotować oryginalną przekąskę? Roladki ze śledzikiem w tortilli. Potrzebne Ci będą: - Filety śledziowe solone a'la Matjas Lisner - Pastella Śródziemnomorska z suszonymi pomidorami Lisner lub majonez - opakowanie tortilli - awokado - sałata rukola - kapary - cytryna - ser żółty w plasterkach - ogórek świeży - koperek - pomidory suszone - wykałaczki Sposób przygotowania: Przygotuj składniki: filety śledziowe namocz w wodzie lub mleku, by uzyskały łagodniejszy smak. Umyj rukolę, awokado i świeży ogórek obierz i pokrój w paski. Tortillę dotnij tak, aby uzyskać kształt prostokąta. Posmaruj z jednej strony Pastellą Śródziemnomorską z suszonymi pomidorami (lub majonezem), na niej ułóż ser, a na serze śledzie (filety warto przeciąć wzdłuż na pół i skropić sokiem z cytryny). Teraz dodaj: rukolę, suszone pomidory, paski ogórka, awokado oraz koperek. Zwiń całą tortillę ciasno jak roladę, zepnij wykałaczkami, aby rulonik się nie rozpadał. Pokrój pomiędzy wykałaczkami na cząstki o szerokości ok. 2 cm. Udekoruj kaparami. Smacznego. Wypróbuj ten i inne nasze przepisy ze strony www.lisner.pl |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. |
Adres zwrotny | Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k., ul. Strzeszyńska 38/42, 60-479 Poznań, Polska |
Przygotowanie i stosowanie | Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Solone filety śledziowe bez skóry w zalewie solankowej. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: Energia: 512 kJ Energia: 123 kcal Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g Węglowodany: 0,6 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 9,7 g Sól: 10,2 g Możliwe naturalne odchylenia: |
280 g
100 g
600 g
200 g
220 g
250 g
220 g
220 g
220 g
250 g
250 g
250 g
500 g
330 g
200 g
190 g
200 g
200 g
335 g
500 g
220 g
210 g
210 g
220 g
300 g
300 g
335 g
400 g
162 g
171 g