SOSY SAŁATKOWE

Prymat Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym 9 g

Obniżka! Prymat Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym 9 g Zobacz większe

Nazwa: Prymat Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym 9 g

Ilość: 9 g

NASZA CENA! 0,71 zł
do 2024-05-04

Cena za kilogram 78,89 zł

0,71 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel: +48/32/4733833,
www.prymatgroup.pl
Dodatki Zawiera: Zapachy
Nie zawiera: Dodatek MSG
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Soja: Może zawierać



Produkt może zawierać: jaja, mleko (łącznie z laktozą), soję, seler i orzeszki ziemne.
Składniki cukier
sól
regulatory kwasowości: octany sodu, kwas cytrynowy
liście kopru (5,8 %)
błonnik cytrusowy (4 %)
siemię lniane brązowe (3 %)
cebula
gorczyca biała
szczypiorek
oregano
bazylia
kurkuma
pieprz biały
aromat
olej rzepakowy
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel: +48/32/4733833,
www.prymatgroup.pl
Przygotowanie i stosowanie Dodaj tylko: oliwę i wodę lub jogurt

Sposób przygotowania:
1. Zawartość saszetki wsyp do miseczki
2. Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek lub oleju oraz 3 łyżki wody.
Sos możesz przygotować także dodając 120 g jogurtu naturalnego.
3. Dobrze wymieszaj. Dodaj do sałatki 10 minut przed podaniem.

Sos przygotowany z jednego opakowania wystarcza na ok. 250 g sałatki
Nazwa produktu uregulowana prawnie Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym, w proszku.
Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1067 kJ / 252 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 38 g
w tym cukry: 34 g
w tym poliole: 9,1 g
Białko: 4,4 g
Sól: 32,5 g

Opis produktu

Prymat Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym 9 g

25 inne produkty w tej samej kategorii: