SOSY SAŁATKOWE

Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylią i czosnkiem 15 g

Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylią i czosnkiem 15 g Zobacz większe

Nazwa: Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylią i czosnkiem 15 g

Ilość: 15 g

Cena 4,56 zł

Cena za kilogram 304,00 zł

4,56 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Dodatki Nie zawiera: Dodatek MSG
Zalecenia dla alergików Seler: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera



Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję.
Składniki grzanki (mąka PSZENNA, olej słonecznikowy, sól, drożdże, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu, witaminy i minerały: witamina B1, niacyna, węglan wapnia, żelazo) (60 %)
zioła (bazylia (20 %), oregano (2 %), natka pietruszki)
przyprawy (cebula, czosnek (4 %))
Przechowywanie Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Adres zwrotny McCormick Polska S.A.
Stefanowo
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Nazwa produktu uregulowana prawnie Grzanki z ziołami i przyprawami.
Wartości odżywcze Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1787 / 426 (kJ / kcal)
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 2,7 g
Białko: 13 g
Sól: 1,1 g
Przepisy Sałatka z grillowanych warzyw z fetą i awokado
Przygotowanie 20 min
Gotowanie 10 min
Porcje 4

Składniki:
- 1 cebula czerwona pokrojona w cząstki
- 1 papryka czerwona pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm)
- 1 papryka żółta pokrojona w grube cząstki (ok. 3 cm)
- sól, pieprz do smaku
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- 2 dojrzałe awokado pokrojone w grube półplastry
- 2 łyżki soku z cytryny
- 10 pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół
- 1 opakowanie sera feta
- opakowanie Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylia i czosnkiem

1. Cebulę i papryki oprósz solą, pieprzem, skrop 2 łyżkami oliwy, wymieszaj, a następnie piecz na grillu lub patelni ryflowanej ok. 10 min., wystudź.
2. Awokado skrop sokiem z cytryny, dodaj do grillowanych warzyw, dodaj pomidory, pozostałą oliwę, wymieszaj.
3. Na wierzch pokrusz fetę, przed podaniem posyp grzankami.

Opis produktu

Kamis Chrupiący mix do sałatek i zup grzanki z bazylią i czosnkiem 15 g
Spróbuj też jako dodatek do zup

25 inne produkty w tej samej kategorii: