Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lactima Dip serowy do nachos Jalapeño 150 g
Ilość: 150 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | LACTIMA Sp. z o.o. ul. Kaszubska 6 14-300 Morąg |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | woda sery 35% masło mleko w proszku odtłuszczone papryka jalapeno 5% (papryka jalapeno, woda, regulator kwasowości - ocet winny, sól, stabilizator - chlorek wapnia) sole emulgujące (E339, E450, E452) stabilizator E1422 regulatory kwasowości (E330, E331) sól barwnik karoteny |
Przechowywanie | Przechowywać w temp.: +4 °C do +10 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2-3 dni. |
Adres zwrotny | LACTIMA Sp. z o.o. ul. Kaszubska 6 14-300 Morąg |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser topiony z papryką Jalapeno. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: wartość energetyczna : 819 kJ / 197 kcal tłuszcz : 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 12 g węglowodany : 5,7 g w tym cukry : 3,9 g białko : 12 g sól : 2,0 g |
100 g
100 g
130 g
100 g
100 g
100 g
140 g
150 g
140 g
130 g
130 g
130 g
100 g
100 g
100 g
100 g
100 g
140 g
130 g
130 g
140 g
140 g
100 g
140 g
130 g
100 g
100 g
100 g