Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Mlekovita Śmietanka Polska deserowa 30 % 1 L
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | SM MLEKOVITA, ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | śmietanka białka mleka stabilizator - karagen |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin. Nie zamrażać. |
Adres zwrotny | SM MLEKOVITA, ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie Polska |
Przygotowanie i stosowanie | Przed otwarciem wstrząsnąć. Przed ubiciem śmietankę należy schłodzić w temperaturze 6°C ÷ 8°C przez 12 godzin. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Śmietanka UHT 30 % tłuszczu. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml: Wartość energetyczna: 1204 kJ / 292 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy nasycone: 20 g Węglowodany: 3,2 g w tym cukry: 3,2 g Białko: 2,3 g Sól: 0,08 g |
Przepisy | Przepis Mlekovity Śmietankowy mus czekoladowy z wiśniami Składniki - 2 tabliczki gorzkiej czekolady - 100 masła Polskiego - 4 łyżki soku wiśniowego - 2 żółtka - 2 łyżki miodu - 500 ml śmietanki Polskiej 30% tłuszczu - 100 g wiśni Przygotowanie Czekoladę łamiemy na kawałki, roztapiamy w kąpieli wodnej. Dodajemy masło Polskie i mieszamy, dopóki się nie rozpuści. Lekko studzimy. Śmietankę Polską ubijamy. Żółtka ucieramy z miodem, wlewamy sok wiśniowy. Do masy dokładamy rozpuszczoną czekoladę oraz połowę bitej śmietanki. Dokładnie mieszamy, przekładamy do filiżanek, nakrywamy folią. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Schłodzony mus czekoladowy dekorujemy resztą bitej śmietanki i wiśniami. Mlekovita Masło Polskie - wykorzystaj w przepisie |
250 g
250 g
250 g
250 g