Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Cukier ze skórką cytryny do ciast i deserów 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Dodatki | Zawiera: Smaki / Aromaty |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Owies: Może zawierać Żyto: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Produkt może zawierać: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN (PSZENICA (w tym ORKISZ), ŻYTO, JĘCZMIEŃ, OWIES), JAJA, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘ. |
Składniki | cukier skórka cytryny (6,7 %) aromat |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier ze skórką cytryny do ciast i deserów - mieszanka cukru pudru i suszonej skórki cytrynowej, z dodatkiem aromatu. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1665 kJ / 392 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,07 g Węglowodany: 96 g w tym cukry: 94 g Białko: 0,4 g Sól: 0,01 g |
Przepisy | Muffiny z lukrem cytrynowym 12 porcji, 60 min Składniki: - 1 szklanka mąki pszennej, - 2 łyżeczki proszku do pieczenia, - 140 g masła, - 2 jajka, - 4 łyżki mleka, - 1/2 szklanki cukru kryształu, - 1 opakowanie Cukru z prawdziwą wanilią Prymat. Lukier: - 3 białka, - 2 szklanki cukru pudru, - 1 opakowanie Cukru ze skórką cytryny Prymat. Sposób przygotowania: Masło utrzeć z cukrem i cukrem z prawdziwą wanilią. Następnie stopniowo dodawać jajka i mleko. Ucierać do uzyskania jednolitej masy. Dodać przesianą z proszkiem do pieczenia mąkę i delikatnie wymieszać. Formę do muffin wyłożyć papilotami i nakładać ciasto. Piec ok. 30 min w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Sprawdzić drewnianym patyczkiem czy jest upieczone. Muffiny wyjąć na metalową kratkę z piekarnika i ostudzić. Białka utrzeć mikserem wraz z cukrem pudrem i cukrem ze skórką cytryny na gładką masę. Muffiny obficie oblać lukrem. Można udekorować je bakaliami. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
30 g
15 g
15 g
15 g
10 g