Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Prymat Cukier z cynamonem do ciast i deserów 15 g
Ilość: 15 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Może zawierać Owies: Może zawierać Żyto: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Może zawierać Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (pszenica (w tym orkisz), żyto, jęczmień, owies), jaja, mleko (łącznie z laktozą) i soję. |
Składniki | cukier cynamon (14 %) |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu. |
Adres zwrotny | Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Cukier z cynamonem do ciast i deserów - mieszanka cukru i cynamonu mielonego. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1602 kJ / 378 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,05 g Węglowodany: 90 g w tym cukry: 86 g Białko: 0,6 g Sól: 0,01 g |
Przepisy | Zapiekane jabłka z sosem waniliowym 4 porcje, 60 min Składniki: - 4 duże kwaskowate jabłka antonówki, - 4 łyżki gęstej konfitury malinowej, - 100 g suszonej żurawiny, - 100 g orzechów laskowych, - 1 duża łyżka masła, - 1 opakowanie Cukru z cynamonem Prymat. Sos waniliowy: - 200 ml śmietanki 36% - 100 ml mleka 3,2%, - 4 żółtka, - 3 łyżki cukru pudru, - 1 opakowanie Cukru z prawdziwą wanilią Prymat. Sposób przygotowania: Z jabłek usunąć gniazda nasienne i wlać konfiturę. Ułożyć w nasmarowanym masłem naczyniu żaroodpornym. Zapiekać w temp. 180°C ok. 45 minut. Pod koniec pieczenia wierzch jabłek posypać cukrem z cynamonem. Do garnka wlać śmietankę oraz mleko. Wsypać cukier z prawdziwą wanilią i podgrzać, mieszając. W metalowej lub szklanej misce ubić żółtka z cukrem pudrem na gładką masę. Wlewać do niej stopniowo, małym strumieniem lekko ostudzone mleko ze śmietaną. W trakcie intensywnie mieszać trzepaczką. Delikatnie podgrzewać w kąpieli wodnej do uzyskania pożądanej konsystencji, ciągle mieszając. Nie zagotować. Upieczone jabłka polać sosem i udekorować orzechami i żurawiną. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
30 g
15 g
15 g
15 g
10 g