Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Gellwe Proszek do pieczenia 15 g
Ilość: 15 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać mleko i soję. |
Składniki | substancje spulchniające: węglany sodu E 500 difosforany E 450 mąka pszenna |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Proszek do pieczenia. |
Przepisy | Pomysł na: Babkę marmurkową Przygotuj: 260 g mąki pszennej (ok. 1 i ½ szklanki), 300 g cukru (ok. 1 i 1/3 szklanki), 100 g masła lub margaryny, 6 jajek, cukier wanilinowy Gellwe, proszek do pieczenia Gellwe, kakao Gellwe, cukier puder Gellwe. Sposób przygotowania: Oddziel białka od żółtek. Białka ubij mikserem na sztywną pianę, dodając cukier. Do piany wlej żółtka, ubijaj na puszystą masę, wsyp mąkę, cukier wanilinowy i 2 łyżeczki proszku do pieczenia, dalej ubijaj. Na końcu dodaj roztopiony, przestudzony tłuszcz i wymieszaj. Połowę masy przełóż do drugiej miski i wymieszaj z łyżką kakao. Ciasto białe i ciemne nakładaj naprzemiennie do posmarowanej tłuszczem i posypanej mąką formy do babki. Całość wymieszaj w kilku miejscach widelcem. Piecz w temp. 180°C przez ok. 45 min. Babkę posyp cukrem pudrem. Słodkiego dnia :) |
12 g
30 g
15 g
10 g
20 g
15 g
12 g
15 g
2 g
30 g
15 g
15 g
15 g
15 g
10 g