Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Środa 2024-05-08 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-13 |
||||||
Wtorek 2024-05-14 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Polewa biała 100 g
Ilość: 100 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Orzechy laskowe: Może zawierać Mleko: Zawiera Możliwa obecność ORZECHÓW LASKOWYCH. |
Składniki | cukier oleje roślinne (palmowy oraz z nasion shea) MLEKO odtłuszczone w proszku tłuszcz kakaowy emulgator (lecytyny) aromat |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zastosowanie: Do dekoracji ciast, ciasteczek, deserów, lodów, naleśników. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Polewa smak białej czekolady. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Energia: 2552 kJ / 615 kcal Tłuszcz: 43,5 g w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone: 26,9 g Węglowodany: 52,6 g w tym Cukry: 52,5 g Białko: 2,8 g Sól: 0,1 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Odgrzać w kuchence mikrofalowej Od temperatury otoczenia 1. Torebkę umieścić pionowo w kuchence mikrofalowej, ustawionej na maksymalnie 360 W i podgrzewać przez ok. 1 min. Polewa jest gotowa do użycia, gdy jest płynna. W razie potrzeby czynność powtórzyć. (W zależności od kuchenki mikrofalowej czas podgrzewania może być różny). Uwaga! Produkt może być gorący. Otwartej torebki z polewą nie należy podgrzewać w mikrofalówce. Inne Od temperatury otoczenia Kąpiel wodna 1. Torebkę zanurzyć w gorącej, ale nie wrzącej wodzie (temp. ok. +75°C) na ok. 5 min, do momentu rozpuszczenia polewy. 2. Chwytając przez ściereczkę, wyjąć torebkę z naczynia i kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać strukturę polewy. Odciąć róg opakowania. 3. Polewę rozprowadzić na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną polewę można schłodzić i przechować do ponownego użycia. |
Przepisy | Polewę rozprowadzić na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną polewę można schłodzić i przechować do ponownego użycia. |
10 g
30 g
100 g
100 g
37 g
81 g
19 g
30 g
30 g
100 g
100 g
55 g
55 g
42 g
73 g
30 g
30 g
76 g
76 g
30 g
78 g
52 g
19 g
76 g
50 g
70 g
80 g
80 g
80 g