Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Winiary Pomysł na... Soczysta pierś z kurczaka w ziołach prowansalskich 23,4 g
Ilość: 23 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa |
Dodatki | Sztuczne konserwanty: Nie zawiera MSG (glutaminian): Nie zawiera |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Może zawierać Może zawierać seler, gluten i mleko. |
Składniki | suszone warzywa 28,7% (pomidor, cebula, czosnek) olej słonecznikowy sól jodowana olej palmowy zioła 10,1% (majeranek, rozmaryn, bazylia, oregano, cząber, tymianek) aromat pieprz czarny skrobia kukurydziana |
Przechowywanie | Przechowywać w pomieszczeniach suchych w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w suchym, chłodnymi zaciemnionym miejscu i zużyć w ciągu 14 dni. Nie przechowywać w lodówce. |
Adres zwrotny | Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Warto porozmawiać 800 16 16 66 winiary.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Lista zakupów - 4 piersi kurczaka, ok. 600 g Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej patelnię (najlepiej teflonową) na małym ogniu na kuchence gazowej lub średniej mocy w kuchence elektrycznej. Nie dodawaj tłuszcz. 2. Lekko rozbij pierś kurczaka (ok. 150 g) na grubość 1,5 - 2 cm. 3. Umieść pierś na jednej połowie pergaminu, drugą zaś przykryj mięso od góry. 4. Połóż mięso zawinięte w pergamin na rozgrzanej wcześniej patelni bez dodatku tłuszczu. Smaż na małym ogniu na kuchence gazowej lub na średniej mocy w kuchence elektrycznej 5 minut w każdej strony, aż mięso będzie dobrze wysmażone. 5. Przełóż całość na talerz i wyrzuć pergamin. Smacznego! Uwaga: - Jeśli mięso jest grubsze niż 2 cm, smaż 7 minut z każdej strony, aż mięso będzie dobrze wysmażone. - Jeśli zioła na pergaminie przypalają się, zmniejsz moc kuchenki i wydłuż czas smażenia. - Produkt nie nadaje się do przygotowania w kuchence mikrofalowej, piekarniku ani na grillu. |
Kraj pochodzenia | Federacja Rosyjska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Kompozycja do przygotowania dania Soczysta pierś z kurczaka w ziołach prowansalskich. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu W 100 g Jeśli spożyjesz porcję: 1 pierś z kurczaka (156 g) W porcji % RWS* w porcji Wartość energetyczna : 474 kJ 739 kJ 9% Wartość energetyczna : 112 kcal 175 kcal 9% Tłuszcz : 2,8 g 4,3 g 6% w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,8 g 1,2 g 6% Węglowodany : 0,9 g 1,4 g 1% w tym cukry : 0,5 g 0,8 g 1% Błonnik : 0,2 g 0,3 g - Białko : 20,9 g 32,6 g 65% Sól : 0,88 g 1,4 g 23% *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).: Opakowanie zawiera 4 porcje.: Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.: |
Przepisy | Lista zakupów - 4 piersi z kurczaka (ok. 600 g) na patelnię 4 porcje 10 min Sposób przygotowania: 1. Rozgrzej patelnię (najlepiej teflonową) na małym ogniu na kuchence gazowej lub średniej mocy w kuchence elektrycznej. Nie dodawaj tłuszczu. 2. Lekko rozbij pierś kurczaka (ok. 150 g) na grubość 1,5 - 2 cm. 3. Umieść pierś na jednej połowie pergaminu, drugą zaś przykryj mięso od góry. 4. Połóż mięso zawinięte w pergamin na rozgrzanej wcześniej patelni bez dodatku tłuszczu. Smaż na małym ogniu na kuchence gazowej lub na średniej mocy w kuchence elektrycznej 5 minut w każdej strony, aż mięso będzie dobrze wysmażone. 5. Przełóż całość na talerz i wyrzuć pergamin. Smacznego! Uwaga: - Jeśli mięso jest grubsze niż 2 cm, smaż 7 minut z każdej strony, aż mięso będzie dobrze wysmażone. - Jeśli zioła na pergaminie przypalają się, zmniejsz moc kuchenki i wydłuż czas smażenia. - Produkt nie nadaje się do przygotowania w kuchence mikrofalowej, piekarniku ani na grillu. |
27 g
45 g
42 g
41 g
34 g
30 g
28 g
28 g
52 g
30 g
35 g
28 g
41 g
36 g
48 g
40 g
45 g
70 g
33 g
45 g
153 g
160 g
210 g
210 g
39 g