Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-03-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-01 |
||||||
Wtorek 2024-04-02 |
||||||
Środa 2024-04-03 |
||||||
Czwartek 2024-04-04 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Henglein Ciasto na tartę 250 g
Ilość: 250 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano dla: Henglein Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna woda tłuszcz palmowy olej słonecznikowy glukoza sól spożywcza alkohol etylowy regulator kwasowości: kwas cytrynowy |
O produkcie | Świeże ciasto na tartę jest starannie wykonane z najlepszych składników. Rygorystyczna kontrola gwarantuje powtarzalną wysoką jakość produktu. Sposób przygotowania: 2 cebule, 150 g szynki gotowanej, 1 czerwona papryka, 200 g brokułów, wiązka zielonej pietruszki, 4 jajka, 200 ml słodkiej śmietany, 200 g startego sera żółtego, sól, pieprz, czarny kminek, czosnek. Cebule, szynkę, paprykę, brokuły, pietruszkę pokroić w kostkę. Wymieszać z pozostałymi składnikami i doprawić. Natłuszczone dno foremki i boki wyłożyć ciastem, nakłuć widelcem i zalać nadzieniem. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 180°C i piec przez ok. 30 min na złoto brązowy kolor. Serwować np. z zieloną sałatą. Wskazówka: zamiast gotowanej szynki i brokułów użyj 2 piersi z kurczaka, 200 g sera feta i 200 g suszonych pomidorów. |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2° C do +8° C. |
Adres zwrotny | Henglein Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zużyć zaraz po otwarciu. Zawiera surowe składniki. Upiec przed spożyciem. |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ciasto na tartę. Półprodukt garmażeryjny chłodzony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g Wartość energetyczna: 1618 kJ/387 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g Węglowodany: 41 g w tym cukry: 3,2 g Błonnik: 2,2 g Białko: 6,4 g Sól: 1,0 g |
Przepisy | Sposób przygotowania: 2 cebule, 150 g szynki gotowanej, 1 czerwona papryka, 200 g brokułów, wiązka zielonej pietruszki, 4 jajka, 200 ml słodkiej śmietany, 200 g startego sera żółtego, sól, pieprz, czarny kminek, czosnek. Cebule, szynkę, paprykę i brokuły pokroić w kostkę. Pietruszkę poszatkować. Wymieszać z pozostałymi składnikami i doprawić. Natłuszczone dno foremki i boki wyłożyć ciastem, nakłuć widelcem i zalać nadzieniem. Włożyć do nagrzanego piekarnika na 180° C i piec przez ok. 30 min na złoto brązowy kolor. Serwować np. z zieloną sałatą. Wskazówka: zamiast gotowanej szynki i brokułów użyj 2 piersi z kurczaka, 200 g sera feta i 200 g suszonych pomidorów. |
400 g
370 g
370 g
400 g
300 g
350 g
150 g
350 g
250 g
350 g
370 g
370 g
400 g
1.00 kg
400 g
1.00 kg
230 g
380 g
270 g