GARMAŻERKA PAKOWANA

Henglein Ciasto kruche 350 g

Henglein Ciasto kruche 350 g Zobacz większe

Nazwa: Henglein Ciasto kruche 350 g

Ilość: 350 g

Cena 5,99 zł

Cena za kilogram 17,11 zł

5,99 zł

Zobacz więcej danych

Adres producenta Wyprodukowano przez:
HENGLEIN GmbH

dla:
HENGLEIN Polska Sp. z o.o.
ul. Pietrusińskiego 4a
40-842 Katowice
Zalecenia dla alergików Mleko: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Składniki mąka pszenna
woda
tłuszcz palmowy
cukier
masło
olej rzepakowy
alkohol etylowy
substancje spulchniające: E 450, E 500
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
O produkcie Świeże ciasto kruche Henglein nadaje się do wykonania:
- spodów do ciast i torcików owocowych,
- chrupiących spodów do ciast, tart, serników,
- keksów lub placków idealnych na świąteczne wypieki oraz wielu innych,
- ciasto nadaje się idealnie na szarlotkę (wtedy do wypieku niezbędne są dwa opakowania: jedno opakowanie na spód, drugie na górę).
Przechowywanie Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w lodówce oraz spożyć w ciągu 1-2 dni.
Adres zwrotny HENGLEIN Polska Sp. z o.o.
ul. Pietrusińskiego 4a
40-842 Katowice
tel. 32/260 55 66
www.henglein.pl
Przygotowanie i stosowanie Ciasto kruche na 10 min przed użyciem wyjąć z lodówki
Kraj pochodzenia Niemcy
Nazwa produktu uregulowana prawnie Ciasto kruche. Produkt garmażeryjny chłodzony.
Wartości odżywcze Wartości odżywcze: w 100 g produktu:

Wartość energetyczna 1703 kJ/407 kcal /
Tłuszcz 20,3 g /
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 10,0 g /
Węglowodany 47,1 g /
w tym cukry 11,9 g /
Białko 5,2 g /
Sól 0,41 g /

Opis produktu

Świeże ciasto kruche Henglein nadaje się do wykonania: - spodów do ciast i torcików owocowych, - chrupiących spodów do ciast, tart, serników, - keksów lub placków idealnych na świąteczne wypieki oraz wielu innych, - ciasto nadaje się idealnie na szarlotkę (wtedy do wypieku niezbędne są dwa opakowania: jedno opakowanie na spód, drugie na górę).

30 inne produkty w tej samej kategorii: