Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Henglein Spód do pizzy prostokątny w stylu włoskim 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Wyprodukowano przez: HENGLEIN GmbH dla: HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka pszenna woda olej rzepakowy skrobia pszenna oliwa z oliwek alkohol etylowy sól substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu) drożdże białko pszenne glukoza mąka kukurydziana regulator kwasowości (kwas cytrynowy) emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych) |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. |
Adres zwrotny | HENGLEIN Polska Sp. z o.o. ul. Wapienna 2 42-520 Dąbrowa Górnicza www.henglein.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Zużyć zaraz po otwarciu. Zawiera surowe składniki. upiec przed spożyciem. |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Spód do pizzy. Półprodukt garmażeryjny chłodzony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1126 kJ/267 kcal Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 45 g w tym cukry: 2,5 g Białko: 6,6 g Sól: 1,9 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci schłodzonej Sposób przygotowania: 1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220° C. 2. Spód do pizzy rozwinąć na blaszkę pozostawiając go na papierze do pieczenia lub wyłożyć na blaszkę posmarowaną olejem. 3. Ciasto posmarować sosem pomidorowym, a następnie udekorować według własnej kompozycji. Zobacz propozycje. 4. Pizzę włożyć do nagrzanego piekarnika i piec od 15 do 20 min. Czas wypieku uzależniony jest od użytych składników i rodzaju piekarnika. |
Przepisy | Propozycje przygotowania pizzy: 1. Pizza włoska (jak na opakowaniu): cząstki pomidorów, pieczarki, czarne oliwki, upieczoną pizze udekorować świeżą rukolą. 2. Pizza z kurczakiem: kawałki piersi z kurczaka (wcześniej podsmażone), cebula, papryka, kukurydza, oregano, bazylia. 3. Pizza z szynką i salami: szynka, salami, cebula, pieczarki, kawałki pomidorów, oliwki, papryka, oregano, bazylia. 4. Pizza specjalna: przed nałożeniem dodatków posypać serem mozzarella, następnie szynka, salami, bekon, cebula, pieczarki, kawałki pomidorów, oliwki, papryka, pokrojone (ugotowane) jajko, oregano, bazylia. 5. Pizza z tuńczykiem: tuńczyk, pieczarki, cebula, papryka, bazylia, oregano. 6. Pizza wegetariańska: cebula, pieczarki, kawałki pomidorów, oliwki, papryka, bakłażan, brokuł, czosnek, kukurydza, świeży ogórek, oregano, bazylia. Przed nałożeniem składników ciasto posmarować sosem pomidorowym. Przepis na sos na opakowaniu. Udekorowaną pizzę posypać tartym serem, najlepiej mozzarella. Propozycja przygotowania sosu: Należy użyć: 150 ml koncentratu, sosu pomidorowego lub ketchupu, 2-3 łyżki oleju, 1 łyżka musztardy, sól, pieprz, czosnek, oregano, bazylia i tymianek do smaku. Wszystko wymieszać, posmarować ciasto pozostawiając brzegi ok. 1 cm. |
350 g
150 g
150 g
150 g
350 g
350 g
350 g
370 g
1.00 kg
400 g
400 g
1.00 kg
230 g
230 g
230 g
270 g
320 g
360 g
360 g
160 g