Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Wtorek 2024-04-23 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Środa 2024-04-24 |
||||||
Czwartek 2024-04-25 |
||||||
Piątek 2024-04-26 |
||||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Konspol Nowe Pierogi z mięsem i pieczarkami 230 g
Ilość: 230 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Konspol - Holding Spółka z o.o. ul. Grottgera 40 33-300 Nowy Sącz |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Sezam: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać: soję, sezam. |
Składniki | mięso udowe z kurczaka 36% mąka pszenna 29% farsz pieczarkowy 23% (pieczarki 67%, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), błonnik ziemniaczany, przyprawy, olej rzepakowy) mix serów 7% (sery (mleko, sól, stabilizator - E 509; kultury bakterii, barwnik - E 160b), skrobia) skrobia ziemniaczana olej rzepakowy sól błonniki roślinne (błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik z babki płesznik) stabilizator - E 464 pieprz czarny cebula ekstrakt drożdży aromaty |
O produkcie | Pierogi z mięsem i pieczarkami to innowacyjna linia pierogów stworzonych na bazie oryginalnego przepisu na ciasto do pierogów. Charakteryzują się bardzo cienkim i delikatnym ciastem z wysokiej jakości mąki pszennej oraz wyśmienitym nadzieniem z mięsa i pieczarek. |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 24 godzin. |
Adres zwrotny | Konspol - Holding Spółka z o.o. ul. Grottgera 40 33-300 Nowy Sącz |
Przygotowanie i stosowanie | Pierogi można polać masełkiem ze zrumienioną cebulką. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Danie gotowe mączne z mięsem z kurczaka, farszem pieczarkowym i mixem serów. Produkt rozmrożony. |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu Wartość energetyczna : 709 kJ / 168 kcal Tłuszcz : 3,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g Węglowodany : 24 g w tym cukry : 1,8 g Białko : 10 g Sól : 1,0 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od postaci schłodzonej I Garnek z wrzącą wodą. Pierogi gotować przez ok. 2 minuty. Smażyć w płytkim tłuszczu Od postaci schłodzonej II Pierogi można przygotować również na patelni według poniższej techniki smażenia i duszenia: 1. rozgrzać niewielkich rozmiarów patelnię teflonową 2. wlać 1 łyżeczkę oleju i rozprowadzić równomiernie na patelni 3. ułożyć w wianuszek pierożki płaską częścią na patelni 4. smażyć ok. 2 minuty aż pierożki się zarumienią 5. wlać ok. ½ szklanki wody 6. przykryć i dusić ok. 4 minuty (do odparowania wody), wyłożyć na talerz. |
400 g
300 g
350 g
150 g
150 g
350 g
350 g
250 g
350 g
370 g
370 g
1.00 kg
400 g
400 g
400 g
1.00 kg
1.00 kg
230 g
230 g
270 g
360 g