Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Czwartek 2024-05-02 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Bartolini Makaron 6-jajeczny wałkowany krajanka cienka 250 g
Ilość: 250 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | P.P.H. „TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock Produkcja ul. Boryszewska 8, 05-462 Wiązowna biuro@bartolini.com.pl tel./fax +48 22 7890633 www.bartolini.com.pl |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Zawiera Pszenica: Zawiera |
Składniki | mąka makaronowa pszenna jaja świeże 23 % |
Przechowywanie | Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. |
Adres zwrotny | P.P.H. „TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock biuro@bartolini.com.pl tel./fax +48 22 7890633 www.bartolini.com.pl |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron sześciojajeczny. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego makaronu Wartość energetyczna: 591 kJ (140 kcal) Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 26 g w tym cukry: <0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 5,2 g Sól: 0,02 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Przed spożyciem gotować: 4-5 min - krajanka cienka 5-6 min - krajanka średnia i gruba 8-10 min - tagliatelle (100 g makaronu na 1 l osolonej wody) Bartolini radzi nie przelewać makaronu zimną wodą - najlepiej smakuje na ciepło |
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg