Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-17 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-20 |
||||||
Wtorek 2024-05-21 |
||||||
Środa 2024-05-22 |
||||||
Czwartek 2024-05-23 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-17 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-20 |
||||||
Wtorek 2024-05-21 |
||||||
Środa 2024-05-22 |
||||||
Czwartek 2024-05-23 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-17 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-05-20 |
||||||
Wtorek 2024-05-21 |
||||||
Środa 2024-05-22 |
||||||
Czwartek 2024-05-23 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Lubella Pełne Ziarno Makaron świdry z żytem 400 g
Ilość: 400 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
Zalecenia dla alergików | Żyto: Zawiera Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję |
Składniki | mąka makaronowa pełnoziarnista: żytnia (53%), pszenna |
Przechowywanie | Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l wody. Możesz posolić. Wrzuć makaron, gotuj 4-6 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. |
Kraj pochodzenia | Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron pełnoziarnisty z żytem świdry. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu energia: 1410 kJ / 334 kcal 754 kJ / 178 kcal tłuszcz: 2,2 g 1,6 g w tym kwasy nasycone: 0,4 g 0,3 g węglowodany: 61 g 31 g w tym cukry: 5,8 g 2,3 g błonnik: 11 g 5,0 g białko: 12 g 7,5 g sól: 0 g 0,02 g fosfor: 303 mg (43%)* 155 mg (22%)* żelazo: 4,1 mg (29%)* 2,1 mg (15%)* cynk: 3,1 mg (31%)* 1,6 mg (16%)* miedź: 0,34 mg (34%)* 0,17 mg (17%)* mangan: 1,8 mg (90%)* 0,90 mg (45%)* *% referencyjnych wartości spożycia,: **wynik nie uwzględnia soli dodanej podczas gotowania makaronu.: |
Przepisy | Przepis dla Ciebie! Sałatka z jajkiem, awokado i sosem dijon Składniki: makaron Lubella Pełne Ziarno Świdry z żytem 200 g awokado 1 sztuka 2 jajka cebula czerwona 0,5 sztuki roszponka garść Dressing: 2 łyżki musztardy dijon, 1 łyżka jogurtu greckiego, 1 łyżeczka soku z cytryny, 1 łyżeczka oliwy, 1 sprasowany ząbek czosnku, szczypta pieprzu Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Ugotuj jajka, ostudź i przekrój na pół. Cebulę pokrój w piórka, a awokado w plastry. Roszponkę przepłucz i osusz. Składniki dressingu dokładnie wymieszaj. Połącz i ciesz się smakiem! Całość wymieszaj z makaronem i polej sosem. Smacznego! |
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg
250 g