Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Podravka Makaron nitki filini 500 g
Ilość: 500 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dla: PODRAVKA d.d. A. Starčevića 32 48000 Koprivnica Chorwacja |
Zalecenia dla alergików | Jaja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Może zawierać jaja. |
Składniki | semolina z pszenicy twardej durum |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym miejscu. |
Adres zwrotny | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska T +48 22 427-30-10 F +48 22 427-30-39 podravka@podravka.pl www.podravka.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Instrukcje dotyczące przygotowania: Przygotowanie makaronu "al dente". Na 100 g makaronu użyć 1 litr lekko osolonej wody. Do wrzącej wody należy wrzucić makaron i dokładnie zamieszać. Po upływie wskazanego czasu gotowania makaron należy odcedzić. Makaron jest ugotowany "al dente" i wyśmienicie smakuje. Czas gotowania 3 min. |
Adres dystrybutora | Podravka Polska Sp. z o.o. ul. Cypryjska 72 02-761 Warszawa Polska |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron z semoliny z pszenicy durum |
Wartości odżywcze | w 100 g produktu wartość energetyczna : 1502 kJ / 354 kcal tłuszcz : 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,3 g węglowodany : 70 g w tym cukry : 2,8 g błonnik : 3,5 g białko : 13 g sól : <0,01 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Makaron wrzucić do wrzącej, osolonej wody (na 100 g makaronu użyć 1 litra wody), do wody można dodać 1 łyżeczkę oleju. Gotować przez 2 - 4 minuty, od czasu do czasu mieszając. Sprawdzić czy makaron jest odpowiednio ugotowany. Makaron odcedzić i podawać. |
400 g
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg