Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-05-03 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-05-06 |
||||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Barilla Makaron Rigatoni 500 g
Ilość: 500 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166 Parma Włochy |
Zalecenia dla alergików | Pszenica: Zawiera Może zawierać śladowe ilości jajek, jeśli zostało wyprodukowane w fabryce oznaczonej literą (A). |
Składniki | semolina z pszenicy durum woda |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Adres dystrybutora | Barilla Poland Sp. z o.o., ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Makaron Ekstra - Rigatoni. |
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze 100 g 85 g* %RI**/85 g Wartość energetyczna kJ: 1521 1293 15% Wartość energetyczna kcal: 359 305 15% Tłuszcz g: 2.0 1,7 g 2% w tym: kwasy tłuszczowe nasycone g: 0,5 g 0,4 g 2% Węglowodany g: 71,2 g 60,5 g 23% w tym: cukry g: 3,5 g 3,0 g 3% Błonnik g: 3,0 g 2,6 g Białko g: 12,5 g 10,6 g 21% Sól g: 0,013 g 0,011 g 0% *85 g = przykładowy rozmiar porcji. Opakowanie zawiera około 6 porcji.: **RI = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Gotować we wrzątku Od temperatury otoczenia Czas gotowania: 11 min. Do 1 litra wrzącej wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, czas gotowania podany na opakowaniu, po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać. |
500 g
500 g
250 g
250 g
500 g
500 g
500 g
250 g
400 g
200 g
400 g
250 g
250 g
250 g
250 g
1.00 kg