Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Krem do tortów i ciast smak śmietankowy 120 g
Ilość: 120 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU. |
Składniki | cukier syrop glukozowy olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony skrobia modyfikowana emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym) żelatyna białka MLEKA stabilizator (fosforany potasu) aromaty barwnik (karoteny) sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl, www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Krem do tortów i ciast smak śmietankowy w proszku |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza po przyrządzeniu (masło, mleko 2% tł.): 100 g 1 porcja = 43 g (%*) Energia: 1203 kJ 517 kJ 6% : 290 kcal 125 kcal Tłuszcz : 22,3 g 9,6 g 14% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 15,3 g 6,6 g 33% Węglowodany : 18,9 g 8,1 g 3% tym Cukry : 15,4 g 6,6 g 7% Białko : 3,4 g 1,5 g 3% Sól : 0,12 g 0,05 g 1% Po przyrządzeniu kremu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o średnicy 24 cm.: Po podzieleniu kremu na 12 porcji - 1 porcja = około 43 g.: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
Przepisy | Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie. |
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
140 g
120 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
56 g
70 g
850 g
400 g
400 g