Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Dr. Oetker Masa śmietanowa śmietankowa 56 g
Ilość: 56 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Mleko: Zawiera Możliwa obecność GLUTENU. |
Składniki | cukier skrobia modyfikowana 2% ŚMIETANKA w proszku aromaty barwnik (karoteny) sól |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 opłata zgodna z cennikiem operatora serwis@oetker.pl www.oetker.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Sposób przygotowania: Przygotuj 0,5 l schłodzonej, słodkiej śmietanki 30% tł. 1. 0,5 l mocno schłodzonej śmietanki 30% tł. ubij mikserem. 2. Pod koniec ubijania zawartość torebki wsyp do śmietanki i delikatnie wymieszaj mikserem na najniższych obrotach lub energicznie rózgą. Gotową masę wyłóż na ciasto lub deser. Do czasu podania przechowuj w lodówce. Ilość masy po przyrządzeniu wystarcza na przełożenie i obłożenie biszkoptu o Ø 24 cm. Przygotowanie masy z serkiem Mascarpone 1. 250 ml mocno schłodzonej śmietanki 30% tł. ubij mikserem. 2. Pod koniec ubijania zawartość torebki wsyp do śmietanki i delikatnie wymieszaj mikserem na najniższych obrotach lub energicznie rózgą. Następnie dodaj 250 g serka Mascarpone i ponownie połącz ze sobą masy. Gotową masę wyłóż na ciasto lub deser. Do czasu podania przechowuj w lodówce. Smacznego! |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Masa w proszku do przyrządzenia bitej śmietany, śmietankowa. |
Wartości odżywcze | po przyrządzeniu ze śmietanką 30% tł. 100 g 1 porcja = 46 g (%*) Energia: 1250 kJ 575 kJ 7% Energia: 302 kcal 139 kcal 7% Tłuszcz : 27 g 12 g 17% w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 16 g 7,4 g 37% Węglowodany : 13 g 5,8 g 2% w tym Cukry : 11 g 5,1 g 6% Białko : 2 g 0,9 g 2% Sól : 0,08 g 0,04 g 1% Po podzieleniu masy na 12 porcji, 1 porcja = około 46 g.: *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: |
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
120 g
140 g
120 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
70 g
850 g
400 g
400 g