Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Piątek 2024-04-26 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Poniedziałek 2024-04-29 |
||||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Delecta Krem tortowy smak ajerkoniakowy 120 g
Ilość: 120 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać Produkt może zawierać gluten, jaja i soję. |
Składniki | cukier syrop glukozowy całkowicie utwardzony olej kokosowy skrobia modyfikowana ziemniaczana emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym żelatyna białka mleka mleko odtłuszczone w proszku śmietana w proszku 1% (z mleka) aromat barwnik: karoteny |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotuj: 350 ml mleka. 1. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj na najwyższych obrotach przez 3 minuty. 3. Gotowy krem użyj do przełożenia i dekoracji ciasta lub tortu bezpośrednio po przygotowaniu. Wstaw do lodówki na 3 godziny do schłodzenia (uzyskasz wtedy właściwą gęstość i konsystencję kremu). Dobre rady Idealne dekoracje na cieście lub torcie uzyskasz, jeżeli użyjesz kremu bezpośrednio po jego przygotowaniu. Wzbogaconą wersję uzyskasz, jeżeli zmiksujesz 50 g miękkiego masła z przygotowanym kremem (miksuj ok. 1 minuty). |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Krem tortowy smak ajerkoniakowy w proszku |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu z mlekiem 2% tłuszczu Na 100 g Na porcję 30 g %RWS* na porcję 30 g Wartość energetyczna: 654 kJ / 155 kcal 196 kJ / 47 kcal 2% Tłuszcz : 5,6 g 1,7 g 2% w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g 1,4 g 7% Węglowodany : 22 g 6,6 g 2% w tym cukry : 17 g 5,1 g 6% Białko : 4,4 g 1,3 g 3% Sól : 0,21 g 0,06 g 1% * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).: |
Przepisy | Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl |
30 g
86 g
850 g
400 g
400 g
400 g
250 g
120 g
140 g
120 g
122 g
120 g
800 g
460 g
400 g
89 g
56 g
70 g
850 g
400 g
400 g