![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2019-12-07 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-15:00![]() |
|||
Poniedziałek 2019-12-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2019-12-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2019-12-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2019-12-07 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
14:30-17:00![]() |
17:00-19:00![]() |
19:00-21:00![]() |
Poniedziałek 2019-12-09 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2019-12-10 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2019-12-11 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2019-12-07 |
10:30-12:30![]() |
17:00-19:30![]() |
||||
Poniedziałek 2019-12-09 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2019-12-10 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2019-12-11 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2019-12-12 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2019-12-13 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: Delecta Krem tortowy smak ajerkoniakowy 120 g
Ilość: 119 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa |
Zalecenia dla alergików | Zboża zawierające gluten: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Soja: Może zawierać |
Składniki | cukier syrop glukozowy całkowicie utwardzony olej kokosowy skrobia modyfikowana ziemniaczana emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym żelatyna białka mleka mleko odtłuszczone w proszku śmietana w proszku 1% (z mleka) aromat barwnik: karoteny |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Adres zwrotny | Bakalland S.A. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.delecta.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Przygotuj: 350 ml mleka. 1. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj na najwyższych obrotach przez 3 minuty. 3. Gotowy krem użyj do przełożenia i dekoracji ciasta lub tortu bezpośrednio po przygotowaniu. Wstaw do lodówki na 3 godziny do schłodzenia (uzyskasz wtedy właściwą gęstość i konsystencję kremu). Dobre rady Idealne dekoracje na cieście lub torcie uzyskasz, jeżeli użyjesz kremu bezpośrednio po jego przygotowaniu. Wzbogaconą wersję uzyskasz, jeżeli zmiksujesz 50 g miękkiego masła z przygotowanym kremem (miksuj ok. 1 minuty). |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Krem tortowy smak ajerkoniakowy w proszku |
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze: Wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu z mlekiem 2% tłuszczu Na 100 g / Na porcję 30 g / %RWS* na porcję 30 g / Wartość energetyczna654 kJ / 155 kcal / 196 kJ / 47 kcal / 2% / Tłuszcz 5,6 g / 1,7 g / 2% / w tym kwasy tłuszczowe nasycone4,7 g / 1,4 g / 7% / Węglowodany 22 g / 6,6 g / 2% / w tym cukry 17 g / 5,1 g / 6% / Białko 4,4 g / 1,3 g / 3% / Sól 0,21 g / 0,06 g / 1% / * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Delecta Krem tortowy smak ajerkoniakowy 120 g
71 g
199 ml
100 g
640 g
1.00 L
20 g
150 g
122 g
120 g
9 ml
86 g
86 g
400 g
400 g
250 g
145 g
120 g
140 g
120 g
240 g
136 g
122 g
120 g
460 g
460 g
460 g
800 g
460 g
400 g
89 g
50 g
50 g
119 g