Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Bistro Zapiekanka po wiejsku z kiełbasą i ogórkiem 210 g
Ilość: 210 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Jęczmień: Zawiera Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Zawiera Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać seler, jaja, gorczycę. |
Składniki | bagietka: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, sól, ekstrakt słodu jęczmiennego, drożdże, słód jęczmienny, ziarno jęczmienia, cukier, glukoza, mąka sojowa, mąka ze słodu jęczmiennego, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do bagietki: śmietana (śmietanka, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyny; kultury bakterii mlekowych), ogórki kiszone (20 %) (ogórki, sól, przyprawy: koper, czosnek, chrzan), kiełbasa wieprzowa parzona (15 %) (mięso wieprzowe, woda, skórki wieprzowe, błonnik pszenny, sól, przyprawy, czosnek, ekstrakty przypraw), ser mozzarella (10 %), ser cheddar (10 %), chrzan tarty (7 %) (korzeń chrzanu, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; sól), cebula, woda, olej rzepakowy, serwatka w proszku (z mleka), skrobie modyfikowane, mleko w proszku odtłuszczone, śmietanka w proszku, sól, ekstrakt czosnku |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: do końca daty minimalnej trwałości podanej w polu kodowym z tyłu opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Zapiekanka po wiejsku z kiełbasą wieprzową parzoną, na podpieczonej bagietce. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość energetyczna: 840 kJ / 201 kcal Tłuszcz: 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g Węglowodany: 23 g w tym cukry: 2,0 g Białko: 6,9 g Sól: 0,97 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej Zamrożoną zapiekankę wyjmij z opakowania i umieść na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C - 200 °C. Piecz przez około 12 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia bagietki. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
424 g
410 g
335 g
420 g
435 g
390 g
415 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
385 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
190 g
315 g