Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-04-29 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-04-30 |
||||||
Środa 2024-05-01 |
||||||
Czwartek 2024-05-02 |
||||||
Piątek 2024-05-03 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Proste Historie Bistro Pizza z pieczarkami 415 g
Ilość: 415 g
Dzień Pizzy 2022
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Zalecenia dla alergików | Seler: Może zawierać Jaja: Może zawierać Mleko: Zawiera Gorczyca: Może zawierać Soja: Może zawierać Pszenica: Zawiera Produkt może zawierać soję, jaja, seler, gorczycę. |
Składniki | spód do pizzy: mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, cukier, gluten pszenny, mleko w proszku odtłuszczone, kurkuma, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy dodatki do pizzy: pieczarki (24 %), ser mozzarella (24 %), przetarte pomidory (19 %), woda, cebula (8 %), pomidory, cukier, skrobia modyfikowana, sól, aromaty, przyprawy, ekstrakt papryki słodkiej |
Przechowywanie | Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. |
Adres zwrotny | Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl |
Przygotowanie i stosowanie | Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pizza z pieczarkami, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g Wartość odżywcza produktu w porcji ½ pizzy % RWS* w porcji Wartość energetyczna: 780 kJ / 187 kcal 1619 kJ / 388 kcal 19 % Tłuszcz: 5,4 g 11 g 16 % w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g 3,3 g 17 % Węglowodany: 26 g 54 g 21 % w tym cukry: 3,0 g 6,2 g 7 % Białko : 7,4 g 15 g 30 % Sól : 0,93 g 1,9 g 32 % * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).: Opakowanie 415 g zawiera 2 sugerowane porcje produktu.: |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia | Piec w piekarniku Od postaci zamrożonej 1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Gotową pizzę możesz udekorować listkami bazylii. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki. |
Przepisy | Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Wiejski smak Połóż na pizzę plasterki kiszonego ogórka i podsmażony boczek. Po hiszpańsku Przed pieczeniem dodaj do pizzy kiełbasę chorizo i suszone chili. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Sałatę rzymską i rukolę porwij na mniejsze kawałki, polej sosem winegret i posyp pestkami słonecznika. Historia na deser Wiśnie w cieście migdałowym Rozmroź wiśnie Proste Historie i odsącz owoce z soku. Do miski wsyp 180 g mąki pszennej, dodaj 3 jajka, 100 g cukru, szczyptę soli i wymieszaj. Dodaj 250 ml mleka i rozpuszczone 60 g masła, wsyp 1 czubatą łyżkę zmielonych płatków migdałowych i łyżeczkę aromatu migdałowego. Ukręć masę na jednolite ciasto. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż wiśnie i zalej ciastem. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Serwuj posypane cukrem pudrem. |
400 g
380 g
340 g
250 g
345 g
424 g
410 g
335 g
420 g
435 g
390 g
200 g
200 g
420 g
320 g
325 g
200 g
335 g
385 g
315 g
200 g
385 g
340 g
345 g
325 g
210 g
190 g
315 g