Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
Przy kwocie poniżej 200PLN możesz skorzystać z usług premium
![]() |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-01-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-15:00![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Wtorek 2021-01-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Środa 2021-01-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Czwartek 2021-01-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Piątek 2021-01-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-01-16 |
08:30-10:30![]() |
10:30-12:30![]() |
12:30-14:30![]() |
|||
Poniedziałek 2021-01-18 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Wtorek 2021-01-19 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Środa 2021-01-20 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Czwartek 2021-01-21 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piątek 2021-01-22 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Sobota 2021-01-16 |
10:30-12:30![]() |
|||||
Poniedziałek 2021-01-18 |
![]() |
![]() |
||||
Wtorek 2021-01-19 |
![]() |
![]() |
||||
Środa 2021-01-20 |
![]() |
![]() |
||||
Czwartek 2021-01-21 |
![]() |
![]() |
||||
Piątek 2021-01-22 |
![]() |
![]() |
||||
![]() ![]() |
Nazwa: NaTurek Camembert na grill z sosem żurawinowym 230 g
Ilość: 200 g
Ten produkt obecnie nie występuje w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 fax (63) 289 71 01 |
Zalecenia dla alergików | Mleko: Zawiera |
Składniki | mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszka mikrobiologiczna pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C. |
Adres zwrotny | Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 fax (63) 289 71 01 |
Przygotowanie i stosowanie | Jak przyrządzić camembert na ciepło z sosem żurawinowym? 1. Wlej na patelnię kilka łyżek oleju roślinnego. 2. Smaż ser na mocno rozgrzanej patelni przez 3-4 minuty z każdej strony (ostrożnie podczas przewracania!). 3. Gotowy ser ostrożnie wyłóż na talerz. 4. Podawaj ciepły ser z sosem żurawinowym. Smacznego! Możesz użyć także grilla elektrycznego lub piekarnika. Wówczas owiń ser folią aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!) i piecz około 8 minut w temperaturze 180 °C. |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Ser camembert naturalny. Sos żurawinowy w saszetce. |
Wartości odżywcze | na 100 g: Wartość energetyczna 1194 kJ/288 kcal Tłuszcz 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g Węglowodany <0,5 g w tym cukry <0,5 g Białko 18 g Sól 1,7 g |
NaTurek Camembert na ciepło z sosem żurawinowym 230 g
125 g
125 g
120 g
120 g
120 g
120 g
120 g
125 g
230 g
125 g
100 g
120 g
120 g
240 g
120 g
120 g
120 g
100 g
0 szt.
125 g
125 g
125 g
125 g
100 g
100 g
150 g
150 g
120 g
225 g
125 g