Brak produktów
Minimalna kwota: 50,00 zł
Brakuje jeszcze: -50,00 zł
DOWÓZ | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
ODBIÓR W SKLEPIE Lublin, ul. Turystyczna 1 |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
08:30-10:30 |
10:30-12:30 |
12:30-14:30 |
14:30-16:30 |
16:30-18:00 |
|
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
DOWÓZ dla niektórych kodów (dwa przedziały) |
||||||
---|---|---|---|---|---|---|
Poniedziałek 2024-05-06 |
10:30-12:30 |
16:30-18:00 |
||||
Wtorek 2024-05-07 |
||||||
Środa 2024-05-08 |
||||||
Czwartek 2024-05-09 |
||||||
Piątek 2024-05-10 |
||||||
Dostępne Niedostępne |
Nazwa: Łowicz Pomidory całe bez skórki 400 g
Ilość: 240 g
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Adres producenta | AGROS NOVA Sp. z o.o. Sp. k., al. St. Zjednoczonych 61A, 04-028 Warszawa www.mojlowicz.pl |
Składniki | pomidory całe bez skóry w soku pomidorowym regulator kwasowości - kwas cytrynowy |
Przechowywanie | Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na wieczku. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin. |
Adres zwrotny | AGROS NOVA Sp. z o.o. Sp. k., al. St. Zjednoczonych 61A, 04-028 Warszawa www.mojlowicz.pl |
Kraj pochodzenia | UE |
Nazwa produktu uregulowana prawnie | Pomidory całe bez skórki w soku pomidorowym. Produkt pasteryzowany. |
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: energia: 97 kJ/23 kcal tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy nasycone: 0 g węglowodany: 3,6 g w tym cukry: 3,6 g białko: 1,2 g sól: 0 g potas: 300 mg / 15 %* * % Referencyjnej wartości spożycia: |
Przepisy | Nasze pomidorowe menu Pikantna zupa krem z pomidorów Potrzebujesz 2 puszki pomidorów Łowicz, 1 ostra papryczka, 3 łyżki masła, cebula, ząbek czosnku, przyprawy: pieprz czarny i cayenne, cukier, sól. Porcja dla 3-4 osób Sposób przygotowania 1. Cebulę i czosnek drobno posiekać, podsmażyć na złoty kolor na maśle. 2. Dodać pomidory oraz papryczkę i zmiksować za pomocą blendera. Całość zagotować. 3. Na koniec doprawić do smaku solą, cukrem, czarnym pieprzem oraz pieprzem cayenne. Podawać z dodatkiem świeżych listków bazylii lub łyżką śmietany. |
240 g
400 g
70 g
400 g
240 g
240 g
140 g
500 g
390 g
240 g
295 g
155 g
390 g
170 g
400 g
155 g
240 g
260 g
400 g
240 g
150 g
150 g
400 g
400 g
400 g
150 g
150 g